Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Simon Baker

A hét wellness pasija: Simon Baker

fitneszpasisztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 45 éves színészt láthattad az Otthonunk, a Szívtipró gimi, az Őrangyal, a Smith c&

Honnan ismerheted?

A 45 éves színészt láthattad az Otthonunk, a Szívtipró gimi, az Őrangyal, a Smith című sorozatokban, illetve játszott A vörös bolygóban, A kör 2-ben és Az ördög Pradát viselben is, de nem lennénk meglepve, ha te is A mentalista címszereplőjével, Patrick Jane-nel azonosítanád. Sorozatszínészi és filmes karrierje mellett modellnek sem utolsó: olyan világmárkák hirdetéseiben tűnt fel, mint a Givenchy vagy a Longines.
 
Mitől olyan szívdöglesztő?

simon2.jpg ()Sármos színész, ellenállhatatlan mosollyal, szuperszexi tekintettel, akit nemcsak a tévé képernyőjén csodálunk szívesen, hanem akkor is, ha mondjuk úszni vagy szörfözni megy. Le sem tagadhatná, hogy ezek a kedvenc mozgásformái, amiket szívesen űz együtt a családjával is – mert hogy él-hal a feleségéért és a gyerekeikért. Hát nem ilyen pasiról álmodozunk mindannyian, lányok?!
 
Tudtad róla?

Tinédzserként szörfbajnok és vízipóló-válogatott is lehetett volna, azonban a színészet irányába sodorta az élet. Bevételeit viszont elmondása szerint pocsékul fekteti be: legszívesebben ételre költ, meg arra, hogy legyen fedél az ő, és szerettei feje felett. Szerintünk ez nagyon kedves dolog, bár csupán az anyagi hasznot nézve valóban nem a legjobb. 
 
Csillagjegye: Oroszlán
 
Családi állapota: feleségével, Rebecca Riggel három gyerekük van.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X