Főoldal > AKTUÁLIS > Ez Jennifer Aniston válasza Bradnek és Angelinának?

Ez Jennifer Aniston válasza Bradnek és Angelinának?

diétaétkezésfogyáshízáskövérpocaksztártáplálkozásterhesség
0

Írta: and

Bár elmondása szerint tökéletesen boldog Justin Theroux-val, egyesek szerint Jennifer Aniston soha nem tudta igazán

Bár elmondása szerint tökéletesen boldog Justin Theroux-val, egyesek szerint Jennifer Aniston soha nem tudta igazán feldolgozni azt, hogy Brad Pitt elhagyta őt Angelina miatt. Ezért állítólag nem véletlen az időzítés, hogy Jen „pocakos” fotói néhány nappal a sztárpár esküvője után kezdtek el keringeni az interneten…
 
A rajongók egy része szerint Jen most tényleg babát vár, és az időzítés jobb nem is lehetett volna: ez egy frappáns válasz arra, hogy Brad Pitt titokban vette el Angelinát – Jen pedig hetekig titokban tudta tartani várandósságát.
 
jenan2.jpg ()De ez persze csak elmélet, és a többség úgy gondolja, hogy nem is igaz. Mert ha a híres színésznő minden egyes alkalommal babát várt volna, ahányszor azt az újságok megírták róla, már majdnem egy teljes focicsapatot terelgetnének Justinnal.
 
Megint mások úgy gondolják, ha a Jóbarátok színésznője tervez is „visszavágót”, az egy hasonlóan jól szervezett és titkolt esküvő lehet. Erre viszont jelenleg semmi esély, ugyanis a pár állítólag néhány hónappal elhalasztotta az őszre tervezett lagzit. Vagy épp ez lenne a beugratás?!
 
Jen mindenesetre bármikor jól mutatna menyasszonyi ruhában, ugyanis – kis pocak ide vagy oda – remek formában van. Ezért évek óta sokat is tesz, mind étrendjét, mind a rendszeres sportot tekintve.
 
Ami a kiegyensúlyozott étrendjét illeti, egy külföldi lap szerint két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül. A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.
 
jenan3.jpg ()Vízből is az egyik legjobbat issza. Nemrég a Smartwater reklámarca lett, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják: elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.
 
Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, a híresség szinte minden nap sportol valamit, hiszen nála az edzés már életformává vált. Kedvencei a Pilates, a jóga és a jógalozófia. Ez utóbbit a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek. „Emellett minden reggel 40 percet edzek. Cross trainingezek felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – mondta nemrég egy interjúban Jennifer Aniston.
 
 
Jennifer és az olcsó szépségtrükkök
Bár egyesek szerint százezreket sem sajnál speciális krémekre, a színésznő azt mondja, a természetes dolgokban és az olcsó szépségtrükkökben is ugyanannyira hisz, mint a tudományos újításokban: szemeire gyakran tesz uborkaszeleteket, a szeme alatti karikákra pedig teafiltereket.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X