Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Dave Franco

A hét wellness pasija: Dave Franco

fitneszpasisztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 29 éves színész játszott többek közt a Greek, a szövetség, a Kőgazdagok &

Honnan ismerheted?

A 29 éves színész játszott többek közt a Greek, a szövetség, a Kőgazdagok és a Dokik című sorozatokban, de láthattad a Frászkarika, az Eleven testek, a Szemfényvesztők és a Rossz szomszédság című produkciókban is. Ezen kívül íróként, producerként, rendezőként is jegyzik Hollywoodban.

Mitől olyan szívdöglesztő?

dave2.jpg ()Sokoldalúsága imponáló, ahogy az is, hogy félénk művészléleknek tartja magát, aki szereti a cicákat, de azt nem, ha az emberek úgy gondolják, a bátyja árnyékában él. „Próbálok távolságot tartani Jamesszel és a dolgaival, hiszen attól, hogy ő is színész, és megvannak a maga munkái, nekem is meglehet a saját életem” – mondta egy interjúban.

Tudtad róla?

Majdnem megkapta Edward Cullen szerepét az Alkonyat mozikban, de végül nem vámpír lett, hanem egy zombis film szereplője: az Eleven testekben egy olyan srácot alakított, akinek az apja egy zombitámadás áldozata lett, és őt is egy zombi (Nicholas Hoult, a film főszereplője) ölte meg. Dave az egészséges életmódra is odafigyel, és szabadidejében lelkesen sportol: a focit és kosárlabdát is nagyon szereti. 

Csillagjegye: Ikrek

Családi állapota: Alison Brie színésznővel jár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X