Főoldal > AKTUÁLIS > Felismered Jennifer Hudsont?

Felismered Jennifer Hudsont?

diétaéletmódétkezésfogyássztártáplálkozás
0

Írta: and

 Nem tudjuk, a rajongók min lepődtek meg inkább: Jennifer Hudson szexi szerelésén, vagy vagányul belőtt r&ouml

 
Nem tudjuk, a rajongók min lepődtek meg inkább: Jennifer Hudson szexi szerelésén, vagy vagányul belőtt rövid haján, de az biztos, hogy sokan alig ismertek rá a 33 éves világsztárra, amikor szülővárosában, Chicagóban koncertezett a közelmúltban.
 
A színész-énekesnő fekete topot, ugyanilyen színű bőr sortot, neccharisnyát és térdig érő csizmát viselt, amihez hosszú, kockás inget vett fel. Bár néhányan úgy gondolják, ez utóbbi nélkül a szett még dögösebb lehetett volna, a többség szerint Jennifer szexi volt úgy, ahogy színpadra lépett.
 
hudson2.JPG ()A híresség a hangjával is elvarázsolta a közönséget, de a legtöbben nemcsak hallgatták, hanem bizony jól meg is nézték maguknak, hiszen alig lehet felismerni őt – főleg korábbi fotóit elnézve, amikor még jócskán túlsúlyos volt.
 
Az énekesnő azonban vett egy nagy levegőt, majd egy még nagyobb lendületet, és 2009-ben, kisfia születése után teljes életmódváltásba kezdett, hogy topformába lendüljön. Ez olyan jól sikerült, hogy ma már csaknem 40 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg, mint akkoriban.
 
„Nem fogyókúráztam, hanem életmódot váltottam. Kisebb adagokat kezdtem enni, és rendszeresen sportoltam, többnyire futottam reggelente. Emlékszem, az első körökbe majdnem belehaltam a sportpályán” – mesélte, hozzátéve, hogy teste fokozatosan szokott hozzá a mozgáshoz. Manapság pedig már nem tudna sport nélkül élni.
 
A reggeli edzések beváltak nála, így napjainkban is korábban kel, hogy sportolhasson. Úgy érzi, ilyenkor nemcsak több ideje van a mozgásra, hanem a testének is jobban esik a sport. Futással melegít be, majd guggolásból, fekvőtámaszból és felülésből egyaránt 25-öt csinál, és minden gyakorlatot négyszer ismétel meg, mert ezek alaposan megmozgatják a test főbb izomcsoportjait. Ezt a hét öt napján ismétli meg.
 
hudson3.JPG ()Ez a „rutin” remekül illeszkedik Harley Pasternak 5 faktoros diétájához, és az ahhoz tartozó edzésprogramhoz. Ez heti ötször 25 percnyi mozgást jelent, amit Jennifer valószínűleg túl is teljesít. „Nagyon komolyan veszi a sportot. Szereti, ha az edzések intenzívek és szórakoztatóak. A kötelező gyakorlatok mellett pedig imád kosárlabdázni, mert azt mondja, ilyenkor észre sem veszi, hogy tulajdonképpen sportol” – mondta róla a sztáredző.
 
A 33 éves világsztár egy ideje az 5 faktoros diétát követi, melynek értelmében sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt. Főleg alacsony zsír- és kalóriatartalmú ételek kerülnek a tányérjára. Sültek helyett grillcsirkét fogyaszt sok salátával, emellett beiktatta étrendjébe a magvakat, a vörösáfonya-levet és a sok ásványvizet is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X