Főoldal > AKTUÁLIS > Rózsaszín melltartót villantott a 45 éves Gwen Stefani

Rózsaszín melltartót villantott a 45 éves Gwen Stefani

anyadiétafitneszfogyásgyerekszépségsztárwellness
0

Írta: and

 A hírességek megszokhatták már, hogy bárhová mennek, nagyobb figyelmet kapnak, mint az á

 
A hírességek megszokhatták már, hogy bárhová mennek, nagyobb figyelmet kapnak, mint az átlagemberek. De úgy tűnik, néhányan ezt is keveslik, vagy legalábbis biztosra mennek, hogy mindenki észrevegye őket, és róluk beszéljenek.
 
Legutóbb Gwen Stefani vonta magára még a megszokottnál is több ember (és fotós) figyelmét, amikor a családjával töltött napra úgy sikerült felöltöznie, hogy rózsaszín melltartója kilógott a ruhája alól.
 
Néhány rajongó szerint ez már igazán túlzás, ráadásul bármilyen bohém is az énekesnő, 45 évesen már illene egy kicsit visszafognia magát. Mások viszont úgy gondolják, a híresség jól teszi, hogy a saját szabályai szerint él, és nem érdekli sem a kora, sem pedig mások véleménye.
 
Megint mások pedig úgy vélik, ha ilyen alakjuk lenne, akkor bizony ők sem szégyenlősködnének.

gwenstefani2.jpg ()Gwennek sincs erre oka, ugyanis legkisebb fia, Apollo születése után minden gond nélkül leadta a várandóssága alatt felszedett pluszkilókat, és most is remekül néz ki.
 
„Három fiam van, a két nagyobb igazi örökmozgó” – nyilatkozta nemrég, amit alátámasztanak a róluk készült nyaralási fotók is: Kingstonnal és Zumával a játék gyakorlatilag egy kiadós edzéssel ért fel a hírességnek, aki hintázott, fogócskázott, kötélvárra mászott csemetéivel. Izmos karjait látva pedig abban is biztosak vagyunk, hogy a rendszeres edzőtermi sport mellett a srácait is gyakran emelgeti.
 
Nemrég egy interjúban elárulta, hogy a kis Apollo születése után adott egy kis időt magának, hogy csak a babával foglalkozhasson, de hamarosan heti öt futóedzést iktatott be, alkalmanként legalább 20 percben, amit alacsony szénhidráttartalmú étrenddel egészített ki.
 
Szerinte azért is nyerte vissza hetek alatt a terhessége előtti alakját, mert nagy pocakkal is mozgott, és odafigyelt a mértéktartásra. Olykor csípős ételeket, máskor jégkrémet, péksütit és édességeket kívánt, de nem vitte túlzásba a finomságok élvezetét.
 
Ebben már van gyakorlata, hiszen évek óta azt vallja, hogy egy kis kényeztetést bátran engedélyezhet magának, de a mértéktartásra oda kell figyelnie. „Régebben eléggé pufók voltam, így iskolásként úszni kezdtem. Akkor még nem a sport szeretete motivált, hanem az, hogy vékonyabb lehessek. Elképesztően hiú nő vagyok” – mesélte.
 
Később is számos diétát kipróbált, de a saját bőrén is megtapasztalhatta, hogy az önsanyargatással nem sokra megy. „Próbálok kevesebbet enni, mint amennyit kívánok, de ha ez nem megy, akkor sem esem kétségbe. Egy kis plusz mozgással könnyen és gyorsan le lehet mozogni az extra kalóriákat” – mondta egy interjúban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X