Főoldal > AKTUÁLIS > Teri Hatcher iszonyú dögös 50-es, de túlzásba vitte a sminket

Teri Hatcher iszonyú dögös 50-es, de túlzásba vitte a sminket

diétafitneszfogyásszépségszínésznősztárwellness
0

Írta: and

 Bár elmondása szerint elégedett magával, a kinézetével, és az életkorával, Teri

 
Bár elmondása szerint elégedett magával, a kinézetével, és az életkorával, Teri Hatcher nemrég rácáfolt erre egy Los Angelesben rendezett jótékonysági gálán: a Született feleségek színésznője annyi sminket kent az arcára, ami két másik nőnek is elég lett volna.
 
Egyesek szerint ez csak azért lehet, mert a híresség szeretne a lehető legjobban kinézni az ötödik iksz betöltése előtt, illetve annak környékén is. Mások viszont sem a sok sminket, sem az állítólagos plasztikai sebészeti beavatkozásokat nem helyeslik. A színésznőről készült képeket egyébként az egyik brit lap weboldala is közzétette, ahol a kommentelők egy része is azt írja, hogy Teri nem öregszik valami szépen.
 
teri2.jpg ()Mások szerint viszont az 50 az új 30, és Teri nemcsak remekül festett elegáns, fekete-fehér összeállításában – amit egyébként fehér ingének kigombolásával tett még szexibbé –, hanem alakja is fantasztikus.
 
A decemberben 50. születésnapját ünneplő színésznő a közelmúltban beleszeretett a cross fitbe, ami nőies alakját még izmosabbá változtatta. Ez a mozgásforma nemcsak azért jött be Terinek, mert egyesíti kedvenc gyakorlatait, hanem azért is, mert rövid idő alatt is teljesen átmozgatja a testét, és a súlyzós gyakorlatoknak köszönhetően karjait és lábait látványosan izmosabbá formálta. 
 
A sorozatsztár egyébként mindig is szeretett sportolni, elmondása szerint csupán arra kellett és kell ügyelnie, hogy a mozgás ne váljon számára monoton időtöltéssé, és megfelelően tudja magát motiválni sportolás előtt és –közben is. „Ma már nincs problémám a konditermekkel, és szívesen megyek túrázni is, de könnyen elunom magam mozgás közben” – nyilatkozta régebben.
 
Talán ezért próbálta ki a hétköznapi mozgásformának korántsem nevezhető rúdtáncot is, ahol hetente néhány alkalommal, 30 percen át nemcsak a nőiességét élhette meg igazán, hanem az egész testét átmozgathatta – különös tekintettel a láb, a fenék és a kar izmaira.
 
teri3.jpg ()A világsztár olykor más újdonságokat is kipróbál, korábban például egy triatlon versenyen is elindult, hogy segítsen pénzt gyűjteni az egyik Los Angeles-i gyermekkórháznak. A versenyre több kerékpározással készült fel. Hetente három-négy alkalommal tekert bringával a munkahelyére, így szerinte a versenyszámok közül végül a futás bizonyult a legkeményebb próbatételnek. 
 
Ami az étkezést illeti, a híresség nem fogyózik, inkább az átgondolt, megtervezett diétákban és a mértékletesség elvében hisz. Asztalára gyakran kerül párolt hal vagy grillcsirke friss zöldségekkel, de szívesen fogyaszt tonhalat és zabkását is.
 
A nasikkal és édességekkel óvatos, ám egy interjúban bevallotta, hogy a csokoládéval leöntött banánszeletek a gyengéi, gumimacikkal. Ezt a meglehetősen kalóriadús, „édes kényeztetést” tehát néha engedélyezi magának, de nem feledkezik meg arról, hogy a pluszkalóriákat később le kell mozognia.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X