Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston beszólt Kim Kardashiannak

Jennifer Aniston beszólt Kim Kardashiannak

címlapdiétafenékfitneszfogyásfotószépségsztárwellness
0

Írta: and

 Biztosak vagyunk benne, hogy te is láttad Kim Kardashian meztelen popós címlapját, amihez a Paper magazinnak &aacute

 
Biztosak vagyunk benne, hogy te is láttad Kim Kardashian meztelen popós címlapját, amihez a Paper magazinnak állt modellt. Nos, a kép Jennifer Aniston figyelmét sem kerülte el, aki nemrég egy interjúban is szóba hozta a címlapfotót.
 
A Jóbarátok színésznője azt nyilatkozta, hogy Kim olajozott feneke nem az első olyan popsi, ami reflektorfénybe kerül egy magazin borítóján. „Én voltam az eredeti. Bocs, Kim” – mondta a világsztár, arra az 1996-os Rolling Stone címlapra utalva, amin megmutatta meztelen hátsóját.
 
aniston2.jpg ()És bár arról nincs szó, hogy Jen manapság is bevállalna-e egy ilyen címlapot, mi biztosak vagyunk abban, hogy a világ lelkesen fogadná. A színésznő pedig bátran és magabiztosan tehetné meg, ugyanis alakjára még most, negyvenes éveiben járva sem lehet panasz.
 
A világsztár soha nem tagadta, hogy kisebb vagyonokat költ szépségápolásra, és az egészséges étrendjéhez szükséges ételekre. Egy külföldi lap úgy tudja, két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek a világsztár asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.
 
A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.
 
Vízből is az egyik legjobbat issza: a Smartwaternek nemcsak lelkes fogyasztója, hanem reklámarca is. Ennek a „csodavíznek” az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják: elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.
 
Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, a híresség szinte minden nap sportol valamit, hiszen nála az edzés már életformává vált. Kedvencei a Pilates, a jóga és a jógalozófia. Ez utóbbit a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek. „Emellett minden reggel 40 percet edzek. Cross trainingezek felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – mondta nemrég egy interjúban Jennifer Aniston.
 
 
Jen különleges edzéstitka
A reggeli jógázás azért is felszabadító érzés számára, mert egyik ismerőse szerint meztelenül végzi a gyakorlatokat. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul. Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. És abban is biztosak vagyunk, hogy szerelmének, Justin Theroux-nak is bejön ez a különleges edzéstitok.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X