Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora a hasáig kivágott felsőben lépett utcára

Rita Ora a hasáig kivágott felsőben lépett utcára

diétadivatfitneszfogyássztárwellness
0

Írta: and

 Valószínűleg nincs is olyan nő a földön, akinek ne gyűlt volna meg a baja legalább egy exével. Rita Ora

 
Valószínűleg nincs is olyan nő a földön, akinek ne gyűlt volna meg a baja legalább egy exével. Rita Ora sem kivétel ezalól, hiszen több barátságtalan szakításon is túl van már – gondolj csak arra, milyen viharos véget ért kapcsolata Rob Kardashiannel, vagy Calvin Harrisszel.
 
Van azonban egy olyan volt pasija, akivel románcuk lezárása után is jó viszonyban maradt. Ő pedig nem más, mint Dave Gardner, aki most Liv Tyler párja – de arról szó sincs, hogy gyönyörű kedvese háta mögött találkozgatna Ritával. Sőt, nem is csak kettesben találkoztak, hanem több barátjuk és ismerősük táraságában vettek részt Kyle De Volle stylist londoni születésnapi buliján.
 
Az viszont biztos, hogy Rita kicsípte magát a partira, és bár szettje klasszikus eleganciát sugárzott, azért nem mondanánk visszafogottnak. Fehér zakója alatt ugyanis a hasáig kivágott fehér inget viselt, ami szabadon hagyta a mellkasát. De szettje így sem ment túl a határokon, és semmi illetlent nem mutatott.
 
ritaorafeher2.jpg ()Rita egyébként a találkozóra, illetve a bulira választott fehér szettben is tökéletesen nézett ki – le sem tagadhatta volna, hogy fontos, sőt egyre fontosabb számára, hogy megőrizze jó formáját és egészségét.
 
A 24 éves énekesnő büszke is a vonalaira, és örül annak, hogy bármit vegyen is fel, az remekül áll rajta. De nem szállt el magától, sőt, szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.
 
Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.
 
Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.
 
Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Los Angelesben, a Made In America fesztiválon is megmutatta kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.
 
A diétát illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X