Főoldal > AKTUÁLIS > Te elhiszed, hogy Calista Flockhart 50 éves?

Te elhiszed, hogy Calista Flockhart 50 éves?

diétaéletkorétkezésfogyásöltözködésszépségsztártáplálkozás
0

Írta: and

 Sokan, sokszor mondogatják, mennyire fontos szerepe van az egészséges életmódnak abban, hogy egy nő negyvenes

 
Sokan, sokszor mondogatják, mennyire fontos szerepe van az egészséges életmódnak abban, hogy egy nő negyvenes és ötvenes éveiben is jól nézhessen ki. Ezt támasztja alá Calista Flockhart példája is, aki rendszeresen sportol, egészségesen táplálkozik, és odafigyel a szépségápolásra is. Így nem is csoda, ha legutóbbi fotóit messziről, felületesen szemlélve tinilánynak nézzük – pedig a színésznő nemrég ünnepelte 50. születésnapját.
 
A világsztárról néhányan azt feltételezik, hogy hibás adatok kerültek be a személyi igazolványába, mert egész egyszerűen kizárt dolog, hogy betöltötte az ötödik ikszet. Pedig az adatok helyesek, csupán arról van szó, hogy Calista nagyon jól tartja magát.
 
Illetve az sem mellékes, hogy szeret fiatalabbnak öltözni a koránál: legutóbb 13 éves fiával, Liammel sétált Brentwoodban, de nem anyukának, hanem inkább tinédzsernek öltözött. Fekete pufidzsekit, baseball-sapkát, szakadt farmert és egyszerű bőrcipőt vett fel, amiben nem tűnt nevetségesnek, hanem sokkal inkább látszott fittnek és természetesnek.

calista2.jpg ()
 
Ráadásul a sminkelést is hanyagolta, mert azt vallja, hogy bőrének megárt a sok festék. Ezért az otthon töltött hétköznapokon nem is használ makeupot, inkább csak egy kis színezett hidratálót ken fel, vagy nyáron fényvédő krémet. Szempilláit egy kis spirállal hangsúlyozza, ha épp ehhez van kedve, ajkaira pedig egy kis ajakápolót használ.
 
Calistának önmaga cicomázásánál a mindennapok során sokkal fontosabb az, hogy testileg és lelkileg egyensúlyban legyen, és boldognak érezze magát. „A fittség is boldogságot ad. Ezért odafigyelek arra, mit eszem, és rendszeresen sportolok. Nekem a futás vált be leginkább” – nyilatkozta korábban.
 
Lelki egészségéhez pedig az is hozzátartozik, hogy évek óta stabil a kapcsolata Harrison Forddal, akivel az idő múlása sem állhat közéjük, sőt, úgy tűnik, hogy ez csak megerősíti a szerelmüket.
 
calista3.jpg ()A színésznő születésnapját is együtt ünnepelték, egy csendes, meghitt ebéddel az egyik kedvenc brentwoodi éttermükben, ahol valószínűleg nemcsak arról beszélgettek, mennyi öröm és boldogság jutott ki nekik az elmúlt években, hanem arról is, hogy mennyi csodás dolog várhat még rájuk ezután.
 
Calista kedvencei
Bár egészségest étrendjéhez ragaszkodik, Calista olykor lazít egy kicsit, és engedélyez magának némi finomságot. Amikor fiával sétálgatott Brentwoodban, fagyizott egyet, máskor pedig valószínűleg nem mond nemet egy-egy palacsintára sem, ami párja, Harrison Ford kedvence.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X