Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Norman Reedus

A hét wellness pasija: Norman Reedus

aktuálisfitneszpasiszínészsztárwellness
0

Írta: and

 Honnan ismerheted? Ha nézed a The Walking Dead című sorozatot, akkor biztosan neked sem kell bemutatnunk a Darylt játsz&

 
Honnan ismerheted?

Ha nézed a The Walking Dead című sorozatot, akkor biztosan neked sem kell bemutatnunk a Darylt játszó színészt. De nemcsak itt láthattad korábban, hanem a Testvérbosszú-filmekben, a Pletykában, de felbukkant több sorozatban, például a Bűbájos boszorkákban is. A 45 éves sztár a filmek és sorozatok előtt modellként állt a kamerák előtt: olyan világmárkáknak dolgozott, mint a Levi’s, a Lexus vagy a Prada.
 
Mitől olyan szívdöglesztő?

norman2.jpg ()Vonzó, kicsit rejtélyes, és nagyon szexi. Ráadásul nem veszi magát túl komolyan: nemrég egy interjúban arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy mindenki odavan attól, mennyire szexi a The Walking Dead című sorozat Daryljének szerepében. Erre Norman megvonta a vállát, és csak ennyit mondott: „ha egy számszeríj van a válladon, egyszerűen nem lehetsz ’nem szexi’”. Imádjuk a lazaságát. Is.
 
Tudtad róla?

Öt éven át volt Helena Christensen kedvese, akivel egy fiuk született. Egyébként egész életében gyönyörű nőkkel volt körülvéve – mivel modell volt, ez nem is meglepő. Ahogy az sem, hogy az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport az élete fontos részét képezik.
 
Csillagjegye: Bak
 
Családi állapota: néhány rajongó szerint Emily Kinney-vel jár, akivel a The Walking Dead című sorozat forgatása során kerültek közelebb egymáshoz, de ezt a színész nem erősítette meg.

Ha te is rajongsz a sorozatért, nem kell sokáig várnod a folytatásra: A The Walking Dead legújabb epizódjait február 9-től láthatod hétfő esténként a FOX-on.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X