Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek bikiniben mutatta meg szuper vonalait

Salma Hayek bikiniben mutatta meg szuper vonalait

alakbikinidiétafitneszfogyássztártestwellness
0

Írta: and

 Salma Hayek nem tartozik azon színésznők közé, akikről minden héten láthatnánk néhá

 
Salma Hayek nem tartozik azon színésznők közé, akikről minden héten láthatnánk néhány kihívóbb fotót, vagy egy-egy bikinis képet valamelyik magazin címlapján. Pedig a 48 éves színésznő olyan remek formában van, hogy bárhol, bármikor megmutathatná alakját.
 
Ezt sokak örömére nemrég meg is tette: december utolsó napjaiban St. Barts-on vakációzott férjével, Francois Henri Pinault-val, és a tengerparti mókázáshoz egy csinos fekete bikinit vett fel, ami remekül kiemelte nőiességét, és megmutatta, milyen csinos a színésznő.
 
Salma valószínűleg sokat tesz alakja és fittsége megőrzéséért, de azt egy korábbi interjú után tudjuk róla, hogy valójában mennyire elégedetlen önmagával: mindössze 158 centis magassága miatt egyfolytában kisebbrendűségi érzése van, és ez csak a jéghegy csúcsa nála.
 
„Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – mondta akkor.
 
salmahayek2.jpg ()A híresség tehát a szerencsének tulajdonítja, hogy az 1995-ös Desperado sikere után hollywoodi sztárrá avanzsálhatott. De homokóra-alakjáért – a jó gének és a már emlegetett szerencse mellett – saját bevallása szerint olykor meg is dolgozik egy kicsit, ami nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.
 
„Bár egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Mert imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban.
 
Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő. 
 
„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.
 
Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje, a francia üzletember Francois Henri Pinault és tündéri kislányuk, Valentina társaságában találja meg.
 
Salma extra boldogság-tippje:
„Ne csak magadra figyelj, és ne irigykedj más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – vélekedett.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X