Főoldal > AKTUÁLIS > Lily Allen ijesztő dolgot mutatott

Lily Allen ijesztő dolgot mutatott

diétadivatétkezésfogyáskörömszépségsztártáplálkozástrend
0

Írta: and

Mindannyian szeretjük néha megjutalmazni magunkat kisebb-nagyobb meglepetésekkel. Így volt ezzel Lily Allen is, aki miut&

Mindannyian szeretjük néha megjutalmazni magunkat kisebb-nagyobb meglepetésekkel. Így volt ezzel Lily Allen is, aki miután megtudta, hogy újabb jelölést gyűjtött be a Brit Awards-on, új manikűrrel ajándékozta meg magát.
 
A bizarr körmökkel viszont sok rajongója szerint túllőtt a célon, sőt, még azok közül is rengetegen csóválják a fejüket az ijesztő körömdíszeket látva, akik amúgy bírják a kétgyerekes sztáranyuka extrém stílusát.
 
A 29 éves híresség egyébként semmiben sem a visszafogottság, vagy a mértékletesség híve: nemrég elárulta, hogy 20 kilós fogyása mögött is az áll, hogy turnéja és rengeteg munkája miatt csak akkor evett rendes ételt, ha el tudott jutni étterembe, egyébként csak rágcsálnivalókon élt.
 
lilykorom2.jpg ()Ez nemcsak azért nem túl egészséges dolog, mert egyoldalúvá válik az étkezése, hanem a szükséges vitamin- és ásványi anyag bevitel miatt sem. Gondoljunk csak bele: Lily épp azokat az ételeket hagyja ki az étrendjéből – ha csak egy időre is –, amik igazán táplálnák a szervezetét: a zöldségeket, gyümölcsöket, teljes kiőrlésű gabonaféléket, sovány húsokat… nem is soroljuk tovább.
 
Ő viszont úgy gondolja, tud vigyázni magára, és azt mondja, ezt a hektikus étkezési rendet csak a turnéja idején kellett kibírnia, később visszatért a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Egyébként meg igyekezett sűrűn útba ejteni egy-egy éttermet, hogy rendes, főtt ételhez is hozzájusson.
 
Az énekesnő manapság 34-36-os ruhákat hord, és most elégedett az alakjával. „A második terhességem során 19 kilót híztam, mert folyamatosan ettem – az ételekben találtam megnyugvást. De miután megszületett a kislányom, beláttam, hogy ez nem mehet így tovább, és szerencsére tudtam változtatni a dolgokon” – nyilatkozta.
 
A híresség bootcamp edzésekre kezdett járni, hetente ötször, amik intenzív kardióból és súlyzós köredzésből állnak. Egy-egy alkalom 60 percig tart, és az eredmény sokak szerint hamar látható, és tényleg elképesztő. A híresség a kezdeti nehézségek után megszerette ezeket az órákat, az eredménnyel pedig nagyon elégedett.
 
Barátai szerint a sportot azzal egészítette ki, hogy rendszert vitt az étkezésekbe: a folyamatos csemegézés helyett napi három főétkezést iktatott be, ezeket soha nem hagyja ki – legalábbis amikor otthon van. Ilyenkor igyekszik jóllakni – elsősorban sovány húsokat és friss zöldségeket, salátákat fogyaszt, míg a fehér ételeket – kenyér, sajt, tészta – és a nassolást mellőzi.
 
Az egészséges életmód ahhoz is hozzájárult, hogy még kiegyensúlyozottabb anyuka és énekesnő lehessen. Lily alatt ma már csak alig 50 kilót mutat a mérleg, de azt mondja, most érzi magát tökéletesen a bőrében, és nagyon boldog.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X