Főoldal > AKTUÁLIS > Fitneszre fel – ismét itt a Fitbalance!

Fitneszre fel – ismét itt a Fitbalance!

Arénaedzésfitbalancefitneszmozgásprogramrendezvénysportwellness
0

Írta:

Közép–Európa legnagyobb fitnesz és életmód rendezvénye kerül megrendezésre Budapesten

Közép–Európa legnagyobb fitnesz és életmód rendezvénye kerül megrendezésre Budapesten!

Jubileumi eseményt ünnepel a FitBalance! 2006 és 2015 között 19 FitBalance rendezvényen  vagyunk túl! A szervezők büszkék arra, hogy immár a 20. tömegsport rendezvényünket szervezik, ami mára Közép-Európa legnagyobb egészség és mozgás fesztiváljává vált. A rendezvény órarendje csak 7 db A/4 oldalra fér rá, annyi a program, 26 színpadi aktivitás, több száz(!) oktató, szakmai program, challange, és verseny, több mint 110 kiállító vár minden érdeklődőt április 26-án!

Európában is egyedülállóan a résztvevők  itt találkozhatnak  a  legnépszerűbb fitnesz irányzatokkal,  innovatív mozgásformákkal, újdonságokkal. Az életmód expón, a kiállítók között interaktív programok, egészségügyi szűrővizsgálatok és  különleges aktivitások várják a résztvevőket.

A tömegsport mellett a versenysport is helyet kap az eseményen, itt kerül megrendezésre a BioTech USA – FitBalance  Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa, a Pole Bittle  Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Kupa is.

A rendezvényen gondolnak a családokra is, szakképzett pedagógusokkal,  sportos gyermekmegőrzővel is készülnek, és 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépés.

eisberg – FiBalance Aréna – Sport – Fitness – Expó – Fesztivál
2015. április  26. 08:00 Papp László Budapest Sportaréna

Részletes órarend és jegyinformáció:  www.fitbalance.hu

fitbalance2.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X