Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Jamie Oliver

A hét wellness pasija: Jamie Oliver

diétaétkezésfőzésJamie Oliverkonyhapasiséfszakácstáplálkozáswellness pasi
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 39 éves sztárséfet először talán te is első sorozatában, az 1998-1999-ben indult BBC-s

Honnan ismerheted?

A 39 éves sztárséfet először talán te is első sorozatában, az 1998-1999-ben indult BBC-s Pucér szakácsban láttad, amit számos tévéműsor, újságcikk, reklámszerződés és saját magazin is követett. Manapság már a közösségi médiában való jelenlétet is komolyan veszi, kövesd Facebookon, Twitteren, Instagramon, vagy keress rá a YouTube-on (de azt javasoljuk, ne éhesen tedd, ugyanis a főztje és a sütijei is elképesztőek).

Mitől olyan szívdöglesztő?

Jamie nemcsak vicces és jó szakács, hanem egy ideje a rendszeres sportot is komolyan veszi, hiszen nem akar ismét fölös kilókat „cipelni”. Valószínűleg az edzőtermi sportolás mellett családjával közösen is űzhető mozgásformákat részesíti előnyben, például a túrázást, de azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy olykor Daisy nevű lányához csatlakozik, akinek szenvedélye a futás.

jamie2.jpg ()

Tudtad róla?

Nemcsak arra figyel, hogy a tehetősebbek hasa megteljen a finomságaival, hanem a rászorulókra is. Korábban felállította a Fifteen jótékonysági éttermet, ahol 15 hátrányos helyzetű fiatalnak adott álláslehetőséget a vendéglátóiparban. Szándékai szerint Nagy-Britanniában több helyen, valamint Sydney és New York területén is létrehoz még hasonló helyeket.

Csillagjegye: Ikrek

Családi állapota: felesége Juliette Norton, akivel három lányuk és egy kisfiuk van.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X