Főoldal > AKTUÁLIS > Selena Gomeznek étkezési zavarai vannak?

Selena Gomeznek étkezési zavarai vannak?

alakanorexiadiétaénekesnőétkezésfogyáshízásSelena Gomezszakításszínésznősztártáplálkozástest
0

Írta: and

Nekünk úgy tűnt, Selena Gomezt nem hatja meg senki véleménye – beleértve az internetes kommenteket is –

Nekünk úgy tűnt, Selena Gomezt nem hatja meg senki véleménye – beleértve az internetes kommenteket is – teltebb idomait illetően, sőt, ő nagyon is elégedett az alakjával, de az énekesnő nemrég mindenkit meglepett, amikor igencsak lefogyva lépett ismét a nyilvánosság elé.

Selena ugyanis látványosan lefogyott, egyes források szerint legalább 8 kilótól szabadult meg kevesebb, mint egy hónap alatt. Egyik névtelenséget kérő ismerőse elkotyogta az újságíróknak, hogy bizony az emberek rosszindulata és a gúnyolódó kommentek sokkal jobban megviselték a világsztárt, mint azt mutatta, ezért eltökélte magában, hogy le akar fogyni.

Ennek érdekében kemény edzésekbe és szigorú diétába fogott. A hét minden napján két-két kardió-edzést iktat be, és nem eszik mást, mint zöldségeket, némi halat meg egy kis gyümölcsöt – mivel nagyon kitartó, az eredmény sem maradt el. Barátai viszont aggódnak, hogy étkezési zavar is kialakulhatott nála, hiszen alig eszik valamit, az edzések során viszont nem kíméli magát.

Selena korábban már megnyugtatott mindenkit, hogy minden rendben van vele, pedig a látszat nem ezt mutatta: tavaly kórházi segítséget is kellett kérnie. Egyesek szerint azért, mert képtelen volt függőségeivel egyedül leszámolni, mások viszont úgy gondolták, stressz és kimerültség miatt kellett rehabra mennie.

Azt nem tudjuk, hogy akkor étkezési zavarokról esett-e szó közte és orvosai közt, de arról mi is írtunk korábban, hogy voltak problémái a helytelen táplálkozás miatt. Azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga. Előfordult vele, hogy nap közben rosszul érezte magát, de az is, hogy felszaladt rá pár kiló.

selenafogyas2.jpg ()
 
Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.
 
A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta már megismerkedett. Nem mindig tudta magát ehhez tartani, de azért igyekezett.
 
Ahogy a kardió- és súlyzós edzések beiktatását is rendszeresítette, illetve jógát vagy pilatest is beiktathatott, ugyanis karjai és lábai nemcsak vékonyabbak, hanem izmosabbaknak is tűntek a körülbelül két évvel ezelőtti képein.
 
Selena régebben alkalmanként edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel, amiket valószínűleg az elmúlt hetekben is nap mint nap betervezett a fogyás elősegítése érdekében.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X