Főoldal > AKTUÁLIS > Mozgás, személyiségfejlesztés és borozás jó társaságban

Mozgás, személyiségfejlesztés és borozás jó társaságban

borkóstolóprogramtúrawellness
0

Írta:

A wellness igazán összetett fogalom, talán nem is gondolnád, mi minden belefér a medencés hotelprogramon túl.

Vegyünk például egy tökéletes hétvégét. Mi legyen benne? Legyen mondjuk gyönyörű táj? Kirándulás? Jó társaság? Borozás? Személyiségfejlesztő előadás? Vagy inkább mindez egyben! Eddig szokatlan kombinációt próbálhatunk ki húsvétkor: olyan programot, amiben a test és a lélek is jóllakik: a dolog egészséges, de mégsem kell semmiféle önmegtartóztatásra gondolni. Hiszen a bor nem is áll olyan messze a wellness-filozófiától: kis mennyiségben kimondottan lélekemelő, feszültségoldó, és még a vérnyomásunknak is jót tesz.

Akihez közel áll ez az elképzelés, most egy különleges dolgot próbálhat ki a Zarándok Kaland Egyesület szervezésében. Ez a Borban az igazság! túrasorozat, aminek első útja Gyöngyöspatára vezet a március 26-27-i hétvégén. „Ha eljössz, lehetőséged lesz a túrázáson és kikapcsolódáson kívül sok optimista és életvidám emberrel megismerkedni” – írja a túravezető. „Könnyed mátrai gyalogtúránk után minőségi borokat kóstolunk egy varázslatos hangulatú, négyszáz éves pincében. Majd csodálatos falusi környezetben szívélyes vendéglátásban lesz részünk a természetben együtt töltött nap után. Az interaktív előadás és kötetlen beszélgetés témája pedig ezúttal: A húsvét és az emberi szabadság – kóstolók és kalandozások az önismeret és a filozófia területén.

 Szállás: falusi vendégházban, tornateremben vagy nagydiófa alatt, sátorban.
Borkóstoló: Nandi Magdi Borászat

A túra részvételi díja vasárnap estig (amely tartalmazza a túravezetés, a borkóstoló, a szombat esti vacsora és szállás díját): 7.900-9.900 Ft.
Hosszabbítási lehetőség: vasárnap esti szállás falusi vendégházban 3.000 Ft, tornateremben 1.000 Ft, vasárnap esti vacsora 1.000 Ft
További információ itt kérhető: zarandokkaland@gmail.com,

Facebook esemény


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X