Főoldal > AKTUÁLIS > Ébreszd fel a tested egy kis mozgással!

Ébreszd fel a tested egy kis mozgással!

fitnesznapmozgássport
0

Írta:

Idén rendhagyó módon, ünnepnapon, március 15.-én kedden kerül megrendezésre a 10. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap, amelyen idén 15 színpadon zajlanak majd a legújabb irányzatoknak megfelelő órák.

A nagyszínpad mellett idén is megnyílik a Fitnesz Park kiállítás, ahol már 6000 négyzetméter áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy megismerhessék és kipróbálhassák a legnépszerűbb fitneszeszközöket, megismerkedjenek a legújabb trendekkel, kedvezményes áron vásárolhassanak sporttermékeket, kiegészítőket, valamint szaktanácsadáson és fittségi felméréseken vegyenek részt.
Az Életmódexpó területén ingyenes számítógépes talpvizsgálattal és tanácsadással várják az érdeklődőket!

Aki részt vesz a programokon, bízvást átélheti, hogy mit is jelent a mozgás öröme. Erre biztosítékot jelentenek a legnépszerűbb magyarországi oktatók, a változatos program, a csúcstechnika, a tágas helyszín, a célirányosan válogatott zene.

Tavaly is rekordot döntött a résztvevők száma, mert közel 3200 lelkes fitneszrajongó tombolt az órákon vagy nézelődött az egészséggel és életmóddal kapcsolatos kiállításokon. A 10. alkalommal is hasonló érdeklődésre számítanak a szervezők annak ellenére, hogy az esemény napja különleges, de a jubileumi programról kár lenne lemaradni!

A nagyszínpad fellépői: Szalka Andi, Sifi&Kangoo Team, Katus Attila, Béres Alexandra, Péntek Enikő, Michael Dela Cruze, Varró Gyula és Almásy Csilla&Kis Mónika. A különtermekben és a fitnesz expo színpadjain pedig további 140 prezenter tart órákat.

A helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont (1143 Budapest, Dózsa György út 1.) Az első program 10 órakor kezdődik, az utolsó 15 órakor.

További információk és a részletes programok megtalálhatók a rendezvény hivatalos oldalán, a www.fitnesznap.hu-n.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X