Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek gyászol

Salma Hayek gyászol

kutyasalma hayekszínésznősztársztáranyuka
0

Írta:

A színésznőt mélyen elszomorították a történtek.

Sokan vagyunk olyan nagy állatbarátok, akiket négylábú társunk elvesztése legalább annyira elszomorít, mintha egy-egy rokonunktól kellene búcsút vennünk. Így van ezzel Salma Hayek is, akit még februárban értesítettek: váratlanul meghalt az egyik kutyusa, Mozart. Ráadásul nem is akárhogyan: a 49 éves színésznő kedvencét valaki sörétes puskával lőtte le Washington állambeli birtokán, és a kutya a későbbi vizsgálatok szerint lassú és fájdalmas halált halt.

„Nem posztoltam semmit az utóbbi héten, aminek az az oka, hogy imádott kutyámat, Mozartot gyászolom, akinek a születésénél is én segítettem” – írta Salma Instagram oldalán. Majd hozzátette, nagyon reméli, hogy a Washington állambeli rendőrség igazságot szolgáltat, mert az eb nem ilyen halált érdemelt. „Nem harapott meg senkit, és nem támadt rá senkire életének 9 éve alatt” – írta a megrendült világsztár.

Sokan attól tartanak, hogy Salma mély szomorúságában alig eszik még egy ideig, de azért a rajongói remélik, hogy nem betegszik bele ebbe az egészbe. Mások attól is tartanak, hogy nőies homokóra alakján látszani fog a nem megfelelő táplálkozás, márpedig ha valaki ilyen remekül néz ki, az általában törekszik is alakja megőrzésére.

Most persze nyilván nem ez a színésznő legfontosabb problémája, de ha túl lesz ezen a szomorú időszakon, biztosak vagyunk abban, hogy visszatér az eddig bevált egészséges étrendjéhez és a rendszeres mozgáshoz.

Salma egyébként büszke lehet homokóra alakjára, de ezért meg is kell dolgoznia: nem elég, hogy szerencsés géneket örökölt, hanem azért tennie is kell egy kicsit. Ez nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Bár egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Mert imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje, a francia üzletember Francois Henri Pinault és tündéri kislányuk, Valentina társaságában találja meg.

„Szerintem akkor leszel a legboldogabb, ha nem csak magadra figyelsz, és nem irigykedsz más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – mondta korábban, extra boldogságtippként és útravalóként mindnyájunknak Salma Hayek.

Komplexusokkal küzd

Bár úgy tűnik, mindene megvan, és elégedett lehet a külsejével is, a gyönyörű és szexi sztár tele van komplexusokkal.

„Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – állította egy régebbi interjúban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X