Főoldal > AKTUÁLIS > 40 kilót dobott le az egykor túlsúlyos sztár

40 kilót dobott le az egykor túlsúlyos sztár

diétaénekesnőfogyásJennifer Hudsonszínésznőtúlsúly
0

Írta:

Duci volt, most jobb formában talán már nem is lehetne a híres színésznő.

Szinte rá sem lehet ismerni Jennifer Hudsonra, annyit változott az évek során. A 34 éves színésznő pár éve még túlsúlyos lányként élte mindennapjait, és így is lett sikeres – a 2006-os Dreamgirls című moziban Effie szerepe Oscar-díjat ért számára. Viszont az étrendjében történt változtatásoknak és a rendszeres edzéseknek köszönhetően úgy tűnik, mindörökre búcsút mondhat a pluszkilóknak.

És csinosabb már nem is lehetne! Ezt legutóbb Seth Meyers beszélgetős műsorában is láthattuk, ahol a sztár egy különleges, testhez simuló fekete ruhát viselt. Erről pár éve még valószínűleg álmodni sem mert, és büszkeséggel töltheti el, hogy saját kitartásának köszönheti a nagy fogyást, na meg az eredmény megtartását.

Jennifer 2009-ben, kisfia születése után vette egy nagy levegőt, és még nagyobb lendületet, és teljes életmódváltásba kezdett, hogy topformába lendüljön. Ez olyan jól sikerült, hogy ma már csaknem 40 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg, mint akkoriban.

„Nem fogyókúráztam, hanem életmódot váltottam. Kisebb adagokat kezdtem enni, és rendszeresen sportoltam, többnyire futottam reggelente. Emlékszem, az első körökbe majdnem belehaltam a sportpályán” – mesélte, hozzátéve, hogy teste fokozatosan szokott hozzá a mozgáshoz. Manapság pedig már nem tudna sport nélkül élni.

A reggeli edzések beváltak nála, így napjainkban is korábban kel, hogy sportolhasson. Úgy érzi, ilyenkor nemcsak több ideje van a mozgásra, hanem a testének is jobban esik a sport. Futással melegít be, majd guggolásból, fekvőtámaszból és felülésből egyaránt 25-öt csinál, és minden gyakorlatot négyszer ismétel meg, mert ezek alaposan megmozgatják a test főbb izomcsoportjait. Ezt a hét öt napján ismétli meg.

Ez a „rutin” remekül illeszkedik Harley Pasternak 5 faktoros diétájához, és az ahhoz tartozó edzésprogramhoz. Ez heti ötször 25 percnyi mozgást jelent, amit Jennifer valószínűleg túl is teljesít. „Nagyon komolyan veszi a sportot. Szereti, ha az edzések intenzívek és szórakoztatóak. A kötelező gyakorlatok mellett pedig imád kosárlabdázni, mert azt mondja, ilyenkor észre sem veszi, hogy tulajdonképpen sportol” – mondta róla a sztáredző.

A világsztár egy ideje az 5 faktoros diétát követi, melynek értelmében sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt. Főleg alacsony zsír- és kalóriatartalmú ételek kerülnek a tányérjára. Sültek helyett grillcsirkét fogyaszt sok salátával, emellett beiktatta étrendjébe a magvakat, a vörösáfonya-levet és a sok ásványvizet is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X