Főoldal > AKTUÁLIS > Csodatükör fogyókúrázóknak és testépítőknek

Csodatükör fogyókúrázóknak és testépítőknek

diétaedzésfitnesztükörfogyásizommozgástesttestalkattükör
0

Írta:

Egy különleges tükör és a kapcsolódó alkalmazás megmutatja, hogyan változik a test a fogyókúra és az edzések hatására.

A fogyókúrázók rémálma, amikor nem mozdul a mérleg nyelve (vagy mozdul, de a másik irányba), holott lehet, hogy a testük már formálódik, csak épp az izom tömege nagyobb, mint a zsíré.

A Naked 3D Fitness Tracker éppen ezt az ellentmondást oldja fel. Egy különleges tükörről és egy hozzá vezeték nélküli kapcsolattal csatlakozó mérlegről van szó, azonban ezen a mérlegen nincsenek számok, egyszerűen csak rá kell állni úgy, hogy lássuk magunkat a tükörbe. Ez utóbbiban az Intel Real Sense technológiája dolgozik, és miközben a „mérleg” lassan körbeforog, elvégzi a test 3D-s szkennelését.

A képet megnézhetjük az okostelefonos appon, ahol még hőtérkép is mutatja, hol van rajtunk zsír és hol van izom. Ezzel a megoldással folyamatában láthatjuk testünk változását, olyannyira, hogy akár timelapse videót is kérhetünk az átalakulásról. A bétatesztelők egyébként egy kismama pocakjának növekedését is ilyen módon követték a berendezéssel.

A különleges összeállítás most 500 dollárért előrendelhető, de csak jövő tavasszal szállítják. Androidos és iOS-es app egyaránt lesz hozzá.

Forrás: HVG.hu


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X