Főoldal > AKTUÁLIS > Melissa McCarthy visszahízta a leadott kilókat?

Melissa McCarthy visszahízta a leadott kilókat?

diétafogyáshízásMelissa McCarthyszínésznőSzívek szállodájasztár
0

Írta:

A színésznő utalt erre, és alakja is mintha ismét teltebbnek tűnne.

Melissa McCarthy-ról  mi is megírtuk, hogy több mint 20 kilót sikerült leadnia, ám a hírek szerint ezt a súlyt már vissza is szedte. A színésznő maga is utalt erre egy interjúban, és alakján is mintha úgy látnánk, a pluszkilók ismét visszatértek – ezzel együtt meg kell jegyeznünk, hogy Melissa így is ellenállhatatlan, és szerintünk nem lehet nem szeretni.

Amikor legutóbb egy rendezvényen kapták őt lencsevégre, már egyetlen mosolyával elvarázsolta az egybegyűlteket. Hát még amikor megszólalt, és dőltek belőle a tőle megszokott humoros beszólások!

A Szívek szállodája című sorozat Sookie-ja, a Mike és Molly egyik címszereplője, valamint A kém című mozi Susan Coopere egyébként még 2014-ben kezdte a fogyást. Alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú diétával, illetve több mozgással tett a pluszkilók ellen, így a tavalyi év végére 20 kilót sikerült leadnia.

Nyilvánvalóan nála is az elhatározás, majd a motiváció voltak a siker legfontosabb elemei.

A 45 éves színésznő gyerekei miatt döntötte el, hogy leszámol súlyfeleslegével, egyszer s mindenkorra. Egyrészt szeretne a srácainak jó példát mutatni, másrészt pedig arra vágyik, hogy egészséges lehessen, és még nagyon sokáig élhessen.

A híresség az egyik neves magazin tavaly nyári számában még azt nyilatkozta, hogy boldog és elégedett úgy, ahogy van, és esze ágában sem lenne diétázni, soha – soha – soha. Ha pedig valakinek nem tetszik, ahogy kinéz, az őt egy cseppet sem érdekli.

„Diétázhatnék, persze, és többet is járhatnék az edzőterembe, meg elkezdhetnék végre idegen nyelveket tanulni, legalább egyet. De mi van, ha holnap elüt egy busz? Én szeretnék a mában boldogan élni” – magyarázta életfilozófiáját.

Később persze megváltoztatta döntését, mert valószínűleg belátta, milyen egészségügyi kockázatokkal jár a túlsúly: szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség, stb.. Ő pedig még a nagymamakort is szeretné megérni.

Ezért egyik ismerőse szerint kis változtatásokat vezetett be az étrendjében, például kevesebb kenyeret és tésztát evett, a cukrot pedig próbálta mellőzni. Rendszeresen sportolt, de nem vitte túlzásba. Az eredményt elég hamar látni kezdte, ami további motivációt jelentett számára.

De vajon mit szóltak a tévénézők kedvencük nagy fogyásához? „Melissa tudja, hogy a rajongói teltebbnek szerették meg, és nem is lett elvakult diétázó, szóval senki ne tartson attól, hogy ’elfogyna’. Inkább egy egészséges arany középutat keres” – mondta még tavaly a színésznő egyik névtelenül nyilatkozó ismerőse.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X