Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben ünnepelte gyógyulását a 61 éves modell

Bikiniben ünnepelte gyógyulását a 61 éves modell

betegségbikinigyógyulásJanice Dickinsonmodellrákszupermodell
0

Írta:

Janice Dickinson bikinis csobbanással ünnepelte, hogy meggyógyult: a világ első szupermodellje 61 évesen is büszkén viselte bikinijét.

Janice Dickinsonról mi is megírtuk még áprilisban, hogy rákbeteg, de megküzd a betegséggel: sokan aggódtak érte, de ő tele volt ábrándokkal, többek közt az esküvőjét is elkezdte tervezgetni. Azt mondja, ez már a negyedik lesz, de ezúttal örökre szól – orvos kedvese, Dr. Robert „Rocky” Gerner abszolút a tökéletes férfi számára.

Nos, esküvő egyelőre nem volt, de miután a 2012 óta jegyben járó pár nemrég remek hírt kapott, most már szerintünk bőven hagynak időt a tervezgetésre, és a részletek kitalálására. Janice ugyanis meggyógyult, teljesen egészséges.

A 61 éves híresség egyrészt szerelmének hálás a rengeteg szeretetért és támogatásért, másrészt pedig tudja, milyen fontos volt az, hogy orvosa időben kitapintotta az akkor még kis borsószemnyi csomót a jobb mellében.

Most, félévnyi sugárkezelés után végre minden rendben, a modell egészséges és nagyon boldog. Ezt egy kiadós lubickolással ünnepelte meg: Malibu partjainál szaladt be az óceánba fekete bikinifelsőben és türkiz színű alsóban – büszkén mutatva meg a világnak fürdőruhában is az alakját, amiért nap mint nap megdolgozik.

A Topmodell leszek! című műsor zsűritagjaként is ismert egykori modellnek egyébként sokak szerint mindig is gondjai voltak azzal, hogy elfogadja és megszeresse a testét – többen is úgy vélik, hogy ezt Janice rengeteg plasztikai műtétje is alátámasztja. A sztár ugyanis egy halom pénzt költött arra, hogy átszabassa testét és az arcát, ami felemás sikereket hozott számára.

Korábban elárulta, 32 évesen kezdett plasztikáztatni, és félévente beadatja arcába a hiú sztárok kedvenc ránctalanító injekcióját, a botoxot. „Nincs olyan, hogy túl sok! Bármi legyen is az, amitől valaki jobban érzi magát, én támogatom” – vallja a szupermodell.

A híresség nemcsak a plasztikák kapcsán ilyen lelkes, hanem az egészséges életmód is nagyon fontos számára. Többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, és kemény edzéseknek veti alá magát.

„Imádom a testem – ez már megszállottság nálam. Biztosnak kell lennem abban, hogy eleget mozgok, és hogy a tányéromra bioélelmiszerek kerülnek. Relaxálok, meditálok, és minden nap 80 percet jógázom. Ezen kívül szívesen indulok túrázni is” – árulta el egy interjúban. A bio zöldségek és gyümölcsök mellett az asztalára kerülő húsokat tekintve is válogatós: csak csirke, pulyka és hal szerepelhet a menüjében, amit ebédre és vacsorára fogyaszt el.

A dohányzásról viszont sajnos nem tud leszokni, ami elég rossz hír azoknak, akik továbbra is aggódnak az egészségéért, hiszen a cigarettafüsttel nap mint nap mérgezi saját magát és környezetét is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X