Főoldal > AKTUÁLIS > Sharon Stone nagyon vékony

Sharon Stone nagyon vékony

fogyásSharon Stoneszínésznősztár
0

Írta:

A színésznőt így fotózták le Beverly Hillsben.

Bárhol, bármilyen szerelésben jelenik is meg, Sharon Stone azonnal a figyelem középpontjába kerül. Megszokta már, ebben biztosak vagyunk, és persze reagálni is megtanult rá – legutóbb Beverly Hillsben fotózták őt le, vagány és sportos cuccban és napszemüvegben, a színésznő pedig elbűvölő mosolyt villantott a fotósoknak.

Rajongói persze azt sem hagyták figyelmen kívül, hogy kedvencük milyen vékony, és remélik, nincs semmi baj. Sokan tudják, hogy Sharonnak is voltak nehéz időszakai, amik bizony az egészségére is hatottak. Korábban egy magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogy mit érzett, amikor a kilencvenes években stroke-ot kapott.

„Az orvost megkértem, hadd hívjam fel az anyukámat, mire azt válaszolta: igen, ezt kellene tennie, mert egy ideig talán nem fog tudni beszélni” – mondta. A színésznőnek két évig tartott, mire újra megtanult járni és beszélni. „Most más a testalkatom, más dolgokat szeretek, sőt, még az ételallergiáim is mások” – tette hozzá.

Mélypontjairól egy korábbi interjúban is beszélt. „A negyvenes éveimben történt, hogy bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és megfogadtam, hogy addig maradok, amíg el nem fogadom magam. Azt, ahogyan kinézek, itt és most” – árulta el.

„Néztem az arcom a nagyítós tükörben, néztem a testem, és sírtam, csak sírtam. Aztán egyszer csak azt mondtam magamnak: rendben, megöregszel, de hogyan akarod csinálni?” – emlékezett vissza a milliók által csodált világsztár.

Azóta Sharon különösen ügyel az egészségére, a helyes étkezésre – magas protein- és alacsony szénhidrát-tartalmú étrendjét hosszú ideje követi –, és a sok mozgásra. Rendszeresen jógázik, nyújtógyakorlatokat végez, sokat sétál és táncol.

„Arra gondoltam, úgy szeretnék megöregedni, mint egy táncos. Azóta is, minden alkalommal, amikor sportolok, mindig mást csinálok, attól függően, hogy éppen melyik területet kell egy kicsit jobban átmozgatnom” – árulta el.

Ami pedig a lemondásokat illeti, Sharon arról is őszintén beszélt, hogy régen nehezen mondott nemet egy-egy pohár borra, mert nagyon szerette, de most már egyáltalán nem él egykori kedvencével. „Szerintem nekünk, nőknek egy bizonyos kor felett jobb, ha nem iszunk alkoholt, mert nagyon felfújódhat tőle az arcunk és a testünk középső szakasza” – vélekedett.

Ami Sharon kedvenceit illeti, a sztár régóta kerüli a magas glikémiás indexű ételeket, például a fehér kenyér, a fehér lisztből készült tészták vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és egy kis csokoládé is megengedett számára – persze csak mértékkel

Emellett fontosnak tartja a folyadékpótlást is, ezért sok szénsavmentes ásványvizet iszik. Lelki egészsége és mindennapi aktivitása szempontjából pedig elengedhetetlennek tartja a fiaival töltött időt – elmondása szerint a kissrácoknak köszönhetően még jó ideig nem fog berozsdásodni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X