Főoldal > AKTUÁLIS > Britney Spears mellet villantott, de nem vette észre

Britney Spears mellet villantott, de nem vette észre

Britney Spearsénekesnőkoncertmellsztár
0

Írta:

Britney Spears szexi fellépőruhája hirtelen túl szexi lett – sokak örömére.

A sztárokkal is megesik, hogy feljebb csúszik a szoknyájuk, vagy az illendőnél kicsit lejjebb a felsőjük. De olyan látványos ruhabaki ritkán adódik, mint amilyen Britney Spearsszel történt egyik Las Vegas-i fellépésén: az énekesnő zöld, csillogós dresszének egyik pántja arrébb csúszott, felfedve a híresség egyik mellbimbóját.

A ruhabakinak a rajongók persze örültek (egyiküknek sikerült is felvenni a dolgot), de a világsztár és új pasija, Sam Asghari szinte biztosan nem repestek az örömtől. Mondjuk hosszú távon biztosan nem ez a pillanat lesz a legjelentősebb a kapcsolatukban – főleg, mert a hírek szerint ők ketten teljesen egymásba habarodtak. Bár még csak három hónapja járnak, már mindketten azt tervezik, mi legyen a következő lépés, és hogyan fűzik majd szorosabbra a kapcsolatukat.

Szerintünk nem véletlen, hogy Britney épp egy személyi edzőbe zúgott bele ennyire, hiszen az utóbbi hónapokban az ő életében is fontos szerep jutott a rendszeres sportnak. Szinte minden nap mozog valamit – fut, úszik és táncol –, és ezt szívesen is teszi, illetve azt is fontosnak tartja, hogy gyerekeivel és munkatársaival is aktív kikapcsolódást keressen lustálkodás helyett.

Tavaly nyáron az Instagramra posztolt egy videót, melyen az látható, ahogyan menedzserével, Larry Rodolph-al fekvőtámaszversenyt rendeznek: az ötvenes éveiben járó menedzser végül lenyomja Britney-t, de az egész így is totál elképesztő!

Az énekesnő a sok sport mellett arra is figyel, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani.

Korábban azt is elmondta, hogy általában megpróbál 2-3 óránként enni valamit. Ez megakadályozza őt abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

Britney manapság inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

A világsztár még 2012-ben, az X-Faktor mentoraként ismét hozzászoktatta szervezetét a rendszeres sporthoz és a kemény edzésekhez, és – mint ahogy azt fent is említettük – a mozgás szerelmese lett, és minden nap egy-két órát kezdett mozogni, majd még többet. Akkoriban a kardió gyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végzett, illetve tánccal is tett szuper alakja megőrzéséért. „A tánc az egyik kedvenc kardió edzéstípusom. Kemény, de egyben nagyon élvezetes is” – nyilatkozta még korábban a kétgyerekes sztáranyuka.

Persze az aktív életvitel nem jelenti azt, hogy ne „bűnözhetne” olykor egy kicsit, sőt, talán még nyugodtabb szívvel fogyaszthat kicsit egészségtelen kedvenceiből is, mert a pluszkalóriákat hipp-hopp lemozogja. Britney kedvencei a tacos, a pizza, a jégkrém, és vérbeli amerikai lányként imádja az Oreo-kekszet, és minden oreós finomságot is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X