Főoldal > AKTUÁLIS > Britney Spears jótékony: felajánlotta fellépőruháját

Britney Spears jótékony: felajánlotta fellépőruháját

árverésBritney Spearsénekesnőjótékonykodásruhasztár
0

Írta:

Britney Spears is tenni akart valamit a Louisiana-i áradások károsultjaiért.

A természeti katasztrófák a világsztárokat is megrendítik, és ők is úgy érzik, hogy szeretnének tenni valamit azokért az emberekért, akik fedél nélkül maradnak egy-egy ilyen katasztrófa után, vagy legrosszabb esetben a családjukat is elveszítik.

Ilyenkor nyilván mindenki úgy segít, ahogy tud, illetve ahogy a leghatékonyabbnak éri. Britney Spears például az Amerikai Vöröskereszttel és a CrowdRise nevű szervezettel együttműködve döntött úgy, hogy aki legalább 10 dollárt adományoz a Louisiana-i áradások károsultjainak megsegítésére, az megnyerheti azt a ruhát, amit Britney az MTV Video Music Awards díjátadó gálán viselt, és valaki egy személyes találkozót is nyerhet a világsztárral.

Az énekesnő szívéhez különösen közel áll a nemrég 60 000 otthont megrongáló és ezreket ideiglenes óvóhelyekre kényszerítő áradások által sújtott Louisiana, ugyanis az államban található Kentwoodban nőtt fel, és még mindig van ott egy háza.

Britney amellett, hogy másoknak próbál segíteni, természetesen saját magára is figyel. Hogy mi a titka, amitől 34 éves korára csúcsformába lendült, és azt meg is tartotta? Szerinte a titok csupán annyi, hogy szinte minden nap mozog valamit – fut, úszik és táncol –, és ezt szívesen is teszi, illetve azt is fontosnak tartja, hogy gyerekeivel és munkatársaival is aktív kikapcsolódást keressen lustálkodás helyett.

Nemrég az Instagramra posztolt egy videót, melyen az látható, ahogyan menedzserével, Larry Rodolph-al fekvőtámaszversenyt rendeznek: az ötvenes éveiben járó menedzser végül lenyomja Britney-t, de az egész így is totál elképesztő!

Az énekesnő a sok sport mellett arra is figyel, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani.

Korábban azt is elmondta, hogy általában megpróbál 2-3 óránként enni valamit. Ez megakadályozza őt abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

Britney manapság inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

A világsztár még 2012-ben, az X-Faktor mentoraként ismét hozzászoktatta szervezetét a rendszeres sporthoz és a kemény edzésekhez, és – mint ahogy azt fent is említettük – a mozgás szerelmese lett, és minden nap egy-két órát kezdett mozogni, majd még többet. Akkoriban a kardió gyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végzett, illetve tánccal is tett szuper alakja megőrzéséért. „A tánc az egyik kedvenc kardió edzéstípusom. Kemény, de egyben nagyon élvezetes is” – nyilatkozta még korábban a kétgyerekes sztáranyuka.

Persze az aktív életvitel nem jelenti azt, hogy ne „bűnözhetne” olykor egy kicsit, sőt, talán még nyugodtabb szívvel fogyaszthat kicsit egészségtelen kedvenceiből is, mert a pluszkalóriákat hipp-hopp lemozogja. Britney kedvencei a tacos, a pizza, a jégkrém, és vérbeli amerikai lányként imádja az Oreo-kekszet, és minden oreós finomságot is.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X