Főoldal > EGÉSZSÉG > Kamu volt Britney Spears lélegzetelállító fotója?

Kamu volt Britney Spears lélegzetelállító fotója?

Britney Spearsderékbőségdiétaénekesnőfogyáslapos hasszrát
0

Írta:

Nézd meg a képet, neked mi a véleményed róla?

A sztárok körében még erősebb a vágy arra, hogy a hírességek tökéletesen mutassanak a képeiken: a legújabb frizura, tökéletes smink, tuti rucik, szuper körmök, vékony lábak, darázsderék dukál mindenkinek. Aki pedig valamivel nincs megelégedve, hát javít, vagy valakivel alakíttat egy kicsit a képein.

Nemrég Britney Spears-t érte az a vád, hogy egy Instagram oldalára feltöltött napfürdőzős képén photoshoppal varázsolta vékonyabbra a derekát. Bár a kép lájkjainak száma gyorsan 170 ezer fölé szökött, sok olyan rajongó van, akik még mindig azért füstölögnek, mert a márciusi képen szerintük Britney kamuzott.

Akár módosítottak a képen, akár nem, egy biztos: az énekesnő nincs rászorulva a photoshopra, hisz talán még soha nem vette ilyen komolyan azt, hogy formába hozza, és formában tartsa magát. Tavaly Instagramra posztolt egy képet, amin egy nem éppen könnyű jógapózban látható, és csak homlokával, alkarjával meg a lábujjaival tartja meg magát. Ezt követően pedig kardiózni indult, egy jó kis túrázásra – mindezt még ebéd előtt.

Az énekesnő a sok sport mellett figyel arra, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani.

Korábban azt is elmondta, hogy általában megpróbál 2-3 óránként enni valamit. Ez megakadályozza őt abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

Britney manapság inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

A halfélék, a sovány csirkehús, a brokkoli és az avokádó is a kedvenc ételei közé tartoznak. A gyorséttermi kosztokról sem szokott le teljesen, de igyekszik ezeket minden héten csak egy-egy napon fogyasztani. Ilyenkor bármit megeszik, amit csak megkíván, de arra ügyel, hogy 5-6 étkezés helyett csak háromszor egyen, nem túl nagy adagokat.

2012-ben, még az X-Faktor mentoraként ismét hozzászoktatta szervezetét a rendszeres sporthoz és a kemény edzésekhez, és azóta is több órát mozog minden nap. Kardió gyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végez, illetve tánccal is tesz szuper alakja megőrzéséért. „A tánc az egyik kedvenc kardió edzéstípusom. Kemény, de egyben nagyon élvezetes is” – nyilatkozta korábban a kétgyerekes sztáranyuka.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X