Főoldal > MOZGÁS > Britney Spears meztelenkedéssel jótékonykodik

Britney Spears meztelenkedéssel jótékonykodik

Britney Spearsmeztelensztár
0

Írta:

Britney Spears George Clooney, Scarlett Johansson és Kate Moss nyomdokaiba lépve egy magáról készült meztelen fotót ajánlott fel egy külföldi aukciós portál számára. A kép eladásából származó összeget jótékony célra ajánlotta fel. Korábban is volt már erre példa: volt sztár, aki a pénzt a rákkutatás segítésére, a kutatások finanszírozására ajánlotta fel. Korábban Kate Moss is végrehajtott már hasonlóan […]

Britney Spears George Clooney, Scarlett Johansson és Kate Moss nyomdokaiba lépve egy magáról készült meztelen fotót ajánlott fel egy külföldi aukciós portál számára. A kép eladásából származó összeget jótékony célra ajánlotta fel.
Korábban is volt már erre példa: volt sztár, aki a pénzt a rákkutatás segítésére, a kutatások finanszírozására ajánlotta fel. Korábban Kate Moss is végrehajtott már hasonlóan jótékony cselekedetet: a világhírű Swarovski kristályokból készült ruha modelljeként gyűjtötte az adományokat.  
Britney most nem kevesebbre vállakozott, mit arra, hogy egy térdnadrágban pózoljon egy világhírű fotóművész kamerája előtt. A festmény eladásából származó összeget egy rossz körülmények közt felnövő gyermekek megsegítésére létrejött alapítványnak ajánlotta fel az énekesnő.

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X