Főoldal > AKTUÁLIS > Dwayne The Rock Johnson ügyfélszolgálatosnak áll

Dwayne The Rock Johnson ügyfélszolgálatosnak áll

autóDwayne "The Rock" JohnsonFordreklámszínészsztárThe Rock
0

Írta:

Szinte minden márka dolgozik együtt ismert emberekkel, de kevés olyan nagykövetet láthatunk, aki olyan szenvedélyes és elkötelezett lenne az adott cég iránt, mint Dwayne “The Rock” Johnson a Forddal kapcsolatban.

A bro-mance most újabb állomásához érkezett, hiszen a Ford néhány napja ügyfélszolgálatát népszerűsítő reklámjában, újfent a “Szikla” szerepel. Az ismert színész 2015 óra dolgozik együtt az autómárkával, de a szerelme a Fordok iránt sokkal régebbre nyúlik vissza.

Négy Ford pickupja is van, amelyekről rendszeresen posztol az Instagramján is. Sőt, elmondása szerint: “A kapcsolatunk 15 éves koromban kezdődött, amikor megvettem életem első autóját, egy kék színű, 77-es Thunderbird-öt mindössze 40 dollárért (igaz történet). Még arra se volt pénzem, hogy megtankoljam, de az enyém volt, és azóta Ford-ember vagyok”.

A Ford Ügyfélszolgálat második reklámkampányának középpontjában a márkakereskedések és a szervizek munkatársainak odaadó munkája, elkötelezettsége áll. “Senki sem ismeri jobban a Fordot, mint a Ford Szerviz és a Ford márkakereskedések.” Ez az új kampány jelmondata, melyet az amerikai Ford mind a 35.000 szerelője a magáénak vallja. A forgatás során Johnson végigjárta a Ford legérdekesebb létesítményeit: a téli körülményeket szimuláló kamrát, a formatervező stúdiót, a gyártósorokat és persze a Ford márkakereskedések javítóműhelyeit is – és mindenütt megtapasztalta, milyen lelkiismeretesen végzik munkájukat a Ford-csapat tagjai.

Az új kampány nemcsak a televíziókban, a rádiókban és a digitális médiában fut majd, hanem Johnson közösségi oldalain is, így a sztár több mint 140 millió követője is bekapcsolódhat az eseményekbe. Így nemcsak közismert munkamorálja, hanem a Ford iránti elkötelezettsége miatt sem találhattak volna megfelelőbb embert arra, hogy ismét képviselje a Ford Vevőszolgálat munkatársait.

Forrás: Neonoir


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X