Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Mendes ezért hagyta ki az Oscart

Eva Mendes ezért hagyta ki az Oscart

Eva Mendesgyerekoscar-díjRyan Goslingszerelemszínésznő
0

Írta:

Nem volt Ryan Gosling mellett a fontos pillanatokban – most elárulta, miért.

A rajongók napok óta azt találgatják, miért nem volt ott Eva Mendes az Oscar-gálán, hiszen párját, Ryan Goslingot is jelölték a legjobb színésznek járó szobrocskára a Kaliforniai álom című moziban nyújtott alakításáért, és igen, benne volt a pakliban, hogy megnyeri (végül nem így alakult). Eva nemrég a Shape magazinnak adott interjújában árulta el, hogy miért nem volt ott a gálán.

„Az emberek nem tudják rólam, hogy igazából imádok otthon lenni – sokkal szívesebben maradok a lányainkkal a vörös szőnyeg helyett” – nyilatkozta a kétéves Esmeralda és a 11 hónapos Amanda anyukája.

A 43 éves színésznő arról is őszintén beszélt, hogyan nyerte vissza alakját a szülés, vagy inkább szülések után, hiszen a két kislány közt tényleg minimális a korkülönbség. „A második baba után kicsit nehezebben tudtam újra formába lendülni, habár ha belegondolok, az egész még így is könnyebben mint, mint amire számítottam” – vallotta be.

Eva nagyon egészségtudatos, például nem tart otthon gyorskaját és cukros édességeket, de azt mondja, ha elcsábul néha, akkor ezekből egy keveset mégis beszerez – például egy internetes kiszállító cég segítségével, akik elmondása szerint percek alatt házhoz visznek bármit. Ezzel nincs is gond, ha mértéket tart – márpedig Eva így tesz, már csak azért is, hogy lányainak majd jó példát mutasson.

A színésznő nehezen tud ellenállni az édességeknek, gyengéi a Cadburry tojások. „Nagyon finom a kicsi és nagy is, amiben töltelék van… ellenállhatatlanok!” – magyarázta, majd hozzátette, hogy anyukája istenien főz, és az ő kubai fogásaival is nehezen tart mértéket.

De összességében az odafigyelés és a mértéktartás jellemző a világszép színésznőre – a reggeleit például szereti tojással indítani, mert azt mondja, nemcsak finom, hanem ezerféleképpen elkészíthető, méghozzá elég gyorsan. Két kisgyerek mellett azért ez sem hátrány (még akkor sem, ha azért biztosan van segítsége).

„Ebédre általában lazacot és rizst vagy quinoát eszem, és ugyanez lesz a vacsorám is – ebből a szempontból azt hiszem, a szokások embere vagyok” – mondta, hozzátéve, hogy nem unja meg ezeket az ételeket. „Mindig arra gondolok, hogy ez jó üzemanyag a testemnek. Meg arra, hogy ha jön a vacsoraidő, akkor végre ismét leülhetek egy kicsit, most ugyanis jövök-megyek a gyerekek miatt, egész nap meg sem állok, csak ha este a vacsoránál asztalhoz ülünk” – árulta el.

Eva azt sem titkolja, hogy jelenleg az egyetlen én-idő számára nem más, mint az edzés. „Ha filmszerepre készülök, akkor heti öt alkalommal sportolok, de jelenleg csak heti háromszor egy órát mozgok: intervallum-edzéseket végzek. Futni és sprintelni szoktam, az egyes etapok közt pedig súlyzós gyakorlatokat végzek” – mondta Eva Mendes, aki azt is fontosnak tartja, hogy ne erőltesse meg magát. Teljesen egyetértünk vele, főleg, mert szerintünk azt semmi sem indokolná – ő így is gyönyörű!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X