Főoldal > AKTUÁLIS > A VB-re kijutás a legfontosabb célja Jakabos Zsuzsának

A VB-re kijutás a legfontosabb célja Jakabos Zsuzsának

Jakabos Zsuzsamozgássportúszásúszónővilágbajnokság
0

Írta:

A gyönyörű olimpikon mindent megtesz azért, hogy a legjobb formáját hozza az április végén zajló országos bajnokságon, hiszen nem kisebb a tét, mint a budapesti világbajnokságra való kijutás.

A thaiföldi edzőtáborból épp hazatérő Jakabos Zsuzsát egy magazin fotózásán kérdeztük a felkészülésről, a VB-esélyekről és arról, hogyan tartja mindig topformában magát.

„A thaiföldi edzőtábor nem az élménygyűjtésről szólt, kemény volt az időbeosztás, reggel 5-től már úsztunk, aztán egy kis pihenő után délután szárazföldi edzéssel folytattuk, amit újabb úszás követett” – mesélte a sportoló, aki a napi zöldség-és gyümölcsfogyasztás mellett sosem feledkezik meg az extra vitamin és fehérjebevitelről, hogy mindig fitten tartsa magát. A topforma eléréséhez ugyanis nem csak kemény edzésekre és megfelelő táplálkozásra, hanem gondosan kiválasztott táplálék-kiegészítőkre is szüksége van.

A csinos úszónő az edzőtáborból megerősödve, és megújult külsővel tért vissza. Különleges, dögös frizuráját megcsodálhatjuk a saját közösségi oldalán is: www.instagram.com/zsuzsubell/

A nyári világversenyre készülő Jakabos Zsuzsa minden rajongót arra bíztat, hogy látogasson el a júliusi VB-re, hiszen nem csak vele, hanem a vizes sport színe-javával is találkozhatnak Budapesten.

Forrás: Scitec / KRQ


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X