Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Mendes földig eltakarta magát, mégis mindenki őt nézte

Eva Mendes földig eltakarta magát, mégis mindenki őt nézte

anyaságEva Mendesruhaszépségszínésznősztár
0

Írta:

A 43 éves színésznő így is szupercsinos volt.

Eva Mendes az elmúlt fél évet otthon töltötte, de a 11 hónapos Amanda és a kétéves Esmeralda mellett azért jutott ideje többek közt ruhatervezésre is, saját kollekciója pedig már elérhető a New York & Company boltjaiban és online. És hát ha már megjelent Miamiban, hogy a cég egyik üzletében reklámozza kollekcióját, mi mást is vehetett volna fel, mint egy saját tervezésű maxiruhát.

És bár az Alonza fantázianévre keresztelt darab a bokájáig eltakarta, Ryan Gosling felesége így is biztos lehetett abban, hogy mindenki őt nézi, hisz ebben a ruhában is csodálatosan festett. Hogy mi a titka? Nos, a 43 éves színésznő nemrég egy interjúban elárulta, hogyan nyerte vissza alakját a szülés, vagy inkább szülések után (a két kislány közt minimális a korkülönbség). „A második baba után nehezebben tudtam újra formába lendülni, habár ha belegondolok, az egész még így is könnyebben mint, mint amire számítottam” – vallotta be.

Eva nagyon egészségtudatos, például nem tart otthon gyorskaját és cukros édességeket, de azt mondja, ha elcsábul néha, akkor ezekből egy keveset mégis beszerez – például egy internetes kiszállító cég segítségével, akik elmondása szerint percek alatt házhoz visznek bármit. Ezzel nincs is gond, ha mértéket tart – márpedig Eva így tesz, már csak azért is, hogy lányainak majd jó példát mutasson.

A színésznő nehezen tud ellenállni az édességeknek, gyengéi a Cadburry tojások. „Nagyon finom a kicsi és nagy is, amiben töltelék van… ellenállhatatlanok!” – magyarázta, majd hozzátette, hogy anyukája istenien főz, és az ő kubai fogásaival is nehezen tart mértéket.

De összességében az odafigyelés és a mértéktartás jellemző a világszép színésznőre – a reggeleit például szereti tojással indítani, mert azt mondja, nemcsak finom, hanem ezerféleképpen elkészíthető, méghozzá elég gyorsan. Két kisgyerek mellett azért ez sem hátrány (még akkor sem, ha azért biztosan van segítsége).

„Ebédre általában lazacot és rizst vagy quinoát eszem, és ugyanez lesz a vacsorám is – ebből a szempontból azt hiszem, a szokások embere vagyok” – mondta, hozzátéve, hogy nem unja meg ezeket az ételeket. „Mindig arra gondolok, hogy ez jó üzemanyag a testemnek. Meg arra, hogy ha jön a vacsoraidő, akkor végre ismét leülhetek egy kicsit, most ugyanis jövök-megyek a gyerekek miatt, egész nap meg sem állok, csak ha este a vacsoránál asztalhoz ülünk” – árulta el.

Eva azt sem titkolja, hogy jelenleg az egyetlen én-idő számára nem más, mint az edzés. „Ha filmszerepre készülök, akkor heti öt alkalommal sportolok, de jelenleg csak heti háromszor egy órát mozgok: intervallum-edzéseket végzek. Futni és sprintelni szoktam, az egyes etapok közt pedig súlyzós gyakorlatokat végzek” – mondta Eva Mendes, aki azt is fontosnak tartja, hogy ne erőltesse meg magát. Teljesen egyetértünk vele, főleg, mert szerintünk azt semmi sem indokolná – ő így is gyönyörű!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X