Főoldal > AKTUÁLIS > Fuss és jótékonykodj: Jótékony Futókapcsolatok Törökbálinton

Fuss és jótékonykodj: Jótékony Futókapcsolatok Törökbálinton

családi sportnapegészségfutásfutóversenyjótékonyságmozgás
0

Írta:

Június 25-én első alkalommal kerül megrendezésre a törökbálinti családi futófesztivál, ahol akár félmaratoni távot is teljesíthetnek a résztvevők. A futás után vagy akár közben sem kell senkinek nemet mondania a finom kézműves sörökre amelyek jóvoltából alkoholmentes verzióban is elérhetőek.

Nem titkoltan hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre az első Futókapcsolatok Félmaraton Törökbálinton az Önkormányzat támogatásával és a méltán népszerű, legnagyobb vidéki futóverseny, a Borvidék Félmaraton stábjának rendezésében.

A fővédnökök: Elek Sándor polgármester és Dr. Zacher Gábor.

A versenyszámok között megtalálható a „Bátor Ovis” futam, vagy a nagyobbaknak szánt két kilométeres gyermekfutam. A felnőttek 6 kilométeres, a 10  kilométeres vagy félmaratoni távok között választhatnak.

Természetesen nem maradhatnak ki a buli futamok sem. Bierathlon és rekeszizom futás a repertoár. Az előbbi körverseny, kötelező sörfogyasztással. Az utóbbi pedig párban teljesítendő, feladat a teli rekesz célba juttatása. Mindkét futam támogatója a népszerű közösségi sör, amely teljes profitját jótékonyságra fordítja. A rendezők ezzel is hangsúlyozni kívánják a felelősségteljes alkoholfogyasztás fontosságát.

Futóversenyek tekintetében szinte egyedülálló módon a felnőtt futamokon induló számára ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítanak a szervezők.

A kísérő programok között lesz ugrálóvár, arcfestés vagy éppen falmászás.

Minden induló gazdagabb lesz egy befutóéremmel, a rendezvény pólójával és sok apró meglepetéssel, amelyet a rajtcsomag rejt.
A célba érkezés után  minden induló sorsoláson vesz részt, ahol nagy értékű kozmetikai csomagok mellett, tablet, kerékpár és sok más értékes ajándék találja meg új tulajdonosát.

Időpontja: június 25. – vasárnap 

Helyszín: Törökbálint – Sportközpont, Óvoda u. 6.

Programok:

  • gyermekfutamok (220 m – 2 km),
  • klasszikus futóversenyek (6-10-21 km távon),
  • bierathlon, rekeszizom futás,
  • egészségügyi állapotfelmérések,
  • koncertek – településen működő együttesek bevonásával,
  • gyermekprogramok – ugrálóvár, arcfestés, kreatív kézműves játékok, mászófal,
  • nevelési tanácsadás (sport, mozgás témakörben),

Nevezés: www.fut.as
facebook: 
https://www.facebook.com/Nullahathusz/?fref=ts


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X