Főoldal > AKTUÁLIS > Mi villant ki Sofia Vergara pulóvere alól?

Mi villant ki Sofia Vergara pulóvere alól?

alaklapos hasModern családSofia Vergaraszépségszínésznősztártest
0

Írta:

A színésznő lyukacsos pulcsija elég sokat mutatott. 

Sofia Vergara a rajongók szerint 44 évesen is sokkal dögösebb, mint bármelyik huszonéves hollywoodi sztár. Ezzel persze lehet egyetérteni vagy vitatkozni, de egy biztos: ha a színésznő valami „mutatós” ruhát visel, arra rögtön mindenki felfigyel.

Így volt ez legutóbb április végén is, amikor Sofiát egy fehér, lyukacsos, oldalt felskiccelt pulcsiban fotózták le Beverly Hillsben. Ez persze nem lenne nagy szám, ha a felső nem mutatott volna valami érdekeset. És naná, hogy így volt: a színésznő lapos hasa villant ki belőle, egész diszkréten, mégis nagyon szexin.

Sofiának persze megvannak a maga trükkjei arra, hogyan őrizze meg vékony alakját és lapos hasát. Edzője, Jennifer Yates korábban elmondta, hogy a Modern család színésznője nem szereti a kényszeres dolgokat. Így fontos, hogy nyomás nélkül sportoljanak, illetve, hogy mindig változatos gyakorlatsort állítsok össze Sofiának. Mert ha unalmas a mozgás, akkor a kitartásának hamarabb búcsút mondhat.

A híresség a „take it easy” alapelv és a változatosság mellett az élvezetességet is fontosnak tartja a sportban, ezért egyik kedvenc mozgásformája a tánc. Ennek köszönhetően egész testét és a lelkét is karban tartja. „Imádok latin zenére táncolni: van egy tánctanárom, aki heti háromszor egy órát táncol velem” – nyilatkozta korábban egy külföldi magazinnak.

Személyi edzője azt is elmondta, hogy a színésznő hetente 4-5 alkalommal sportol, a többi napon pihenteti az izmait. Amikor edzésre kerül a sor, akkor sem az edzőtermi gyakorlatokat választja, inkább sétál egy nagyot, majd célzottan formálja egyes testrészeit – például a fenekét.

Sofia hetente legalább kétszer végez fenékformáló gyakorlatokat, amik közt a guggolás, kitörés és a pókember kitörés is megtalálható. Ez utóbbi akár az ismert képregényhősről kapta a nevét, akár nem, szerintünk fenék- és lábformáló gyakorlatként is igen hatásos. Így csinálhatod meg te is otthon: fekvőtámasz helyzetből lépj előre az egyik lábaddal a támaszkodó kéz mellé, majd vissza fekvőtámaszba, és ismételd meg a másik lábaddal is.

Visszatérve a Modern család színésznőjére: diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség és a tudatos tervezés, például nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már majdnem 20 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok. Úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.

Sofia elégedettségének és dögös kisugárzásának valószínűleg az az oka, hogy ma már elégedett a testével. 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, de ma már nem vágyakozik a szike, sem pedig a botox után.

„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanák nekem, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta a humoráért is kedvelt színésznő.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X