Főoldal > kihívás > Sofia Vergara csodás fenekének titka

Sofia Vergara csodás fenekének titka

#kerekpopsialakformálásedzésfenékfenékformálásizompopsipopsiformálásSofia Vergarasztár
0

Írta:

A szexi színésznő személyi edzője árulta el Sofia titkát.

Egyszer korábban azt olvastuk valahol, hogy Sofia Vergara viccesen, felháborodást színlelve azt nyilatkozta egy csapat újságírónak: „nagyon szuper, hogy mindig mindenki odáig van a melleimtől, de azért elég jó fenekem is van ám!”. És mi tagadás, ez tényleg így van – nemrég a híres színésznő személyi edzője, Jennifer Yates azt is elmondta, hogyan formálta Sofia ezt a csodás popsit ilyenné, amilyen.

Yates szerint Sofia Vergara hetente 4-5 alkalommal sportol, a többi napon pihenteti az izmait. Amikor edzésre kerül a sor, a Modern család színésznője akkor sem az edzőtermi gyakorlatokat választja, mert nem szeret edzőterembe járni, inkább sétál egy nagyot, majd célzottan formálja egyes testrészeit – például a fenekét.

Sofia hetente legalább kétszer végez fenékformáló gyakorlatokat, amik közt a guggolás, kitörés és a pókember kitörés is megtalálható. Ez utóbbi akár az ismert képregényhősről kapta a nevét, akár nem, szerintünk fenék- és lábformáló gyakorlatként is igen hatásos. Így csináld: fekvőtámasz helyzetből lépj előre az egyik lábaddal a támaszkodó kéz mellé, majd vissza fekvőtámaszba, és ismételd meg a másik lábaddal is.

A híresség edzője továbbá elmondta, hogy a színésznő nem szereti a kényszeres dolgokat. Így fontos, hogy mindig azt érezze: nincs rajta nyomás a sportolást illetően, szóval csakis a „take it easy” elvet követve mehetnek az edzések. Illetve mindig változatos gyakorlatsort állít össze Sofiának, mert ha unalmas a mozgás, akkor a kitartásának előbb búcsút mondhat.

Sofiának emellett van még egy trükkje, amivel egész testét és a lelkét is karban tartja. „Imádok latin zenére táncolni: van egy tánctanárom, aki heti háromszor egy órát táncol velem” – nyilatkozta korábban egy külföldi magazinnak. Majd hozzátette: a mozgással nemcsak saját testének, hanem a show-nak is tartozik. „Hogy nézne ki a karakterem, Gloria lapos fenékkel?” – mondta.

A híresség diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség és a tudatos tervezés: nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már majdnem 20 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok. Úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.

Sofia elégedettségének és dögös kisugárzásának valószínűleg az az oka, hogy ma már elégedett a testével. 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, de ma már nem vágyakozik a szike, sem pedig a botox után.

„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanák nekem, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta a humoráért is kedvelt színésznő.

Fotó: Healthy Celeb

Csatlakoztál már a Kerek fenék kihíváshoz? Keresd az eseményt a Facebookon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X