Főoldal > AKTUÁLIS > Beyoncé szuperszexi a szülés után

Beyoncé szuperszexi a szülés után

alakBeyoncéénekesnőikrekJay-Zsztárszülésterhességtest
0

Írta:

Az énekesnő így kezdte el visszanyerni ikerterhessége előtti alakját.

Akad néhány olyan híresség, akik nem kapkodják el a várandósságuk alatt felszedett pluszsúly leadását, de a többség azért még mindig azon van, hogy a nem kívánatos kilók a lehető leggyorsabban távozzanak. Beyoncé a két tábor közt valahol félúton foglal helyet, ugyanis nem sürgeti a fogyást, de már felvette a súlyfeleslege elleni harcot.

A világsztárt 6 héttel a szülés után soul cycling órán fotózták le Jay-Z-vel. Ez a spinninghez nagyon hasonló, gyertyafénynél végzett mozgásforma szerintünk nem annyira nevezhető kíméletesnek, de egy ismerőse szerint az énekesnő nem őrült módjára vetette bele magát a tekerésbe, hanem egyelőre még kíméli magát, és inkább csak a mozgás szeretete hajtja. Később persze szeretne keményebb edzéstervet és diétát beiktatni, de ennek most még nincs itt az ideje. Annak viszont igen, hogy egészséges ételeket fogyaszt, odafigyel arra, mikor eszik és mit, emellett pedig rengeteg zöld dzsúszt fogyaszt.

Szerintünk sok súlyfelesleg egyébként nem maradt rajta. Nemrég Instagramon megmutatta az ikreket, és a szivecskemágnes fotón az is látszik, hogy Bee már meg is szabadult a várandóssága alatt felszedett kilóktól, vagy legalábbis azok nagy részétől. Ebben nagy szerepet játszhatott, hogy aktív kismama volt, mert hogy igazi örökmozgó. De a terhessége alatt szerintünk azért jobban figyelt a teste igényeire – nem erőltette meg magát, és minden bizonnyal kíméletesebb mozgásformákra váltott.

A babavárás előtt is odafigyelt az egészségére, sokat sportolt – intenzív kardióedzéseken izzadt, súlyzózott vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végzett a konditeremben -, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbált. Azt mondja, diétázni nem szokott, mert a fogyókúrák sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.

Így 2013-ban a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel. A dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.

Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”

„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X