Főoldal > AKTUÁLIS > Pucérkodós szülinapot tartott Cara DeLevingne

Pucérkodós szülinapot tartott Cara DeLevingne

buliCara DeLevingnehírességmodellszínésznősztárszületésnap
0

Írta:

A modell-színésznő Mexikóban engedte ki a gőzt barátnőivel.

Nem semmi év van Cara DeLevingne mögött. Modellmunkái mellett rengeteg mindent csinált, például írt egy könyvet Mirror, Mirror címmel (ez ősszel jelenik meg). Nemrégiben Valerian című filmjét promotálta, illetve egy másik filmet is forgatott, aminek következtében most ilyen tüsi a haja.

Nem is csoda, ha az egész évben szuperelfoglalt hírességnek 25. születésnapjára az volt az egyik kívánsága, hogy barátnőivel elutazhasson Mexikóba, és napokig tartó bulizással eresszék ki a gőzt. És ha Cara ezt akarja, akkor meg is kapja – de meg ám! A nyaralás az ott készült fotók tanúsága szerint remekül sikerült, még egy félmeztelen jachtbuli is összejött a csajoknak! Nem pucérkodott mindenki, de azért páran megvillantották a cicijüket.

Cara egyébként sem a visszafogottságáról híres, sőt: nem egyszer fordult elő, hogy az átlagemberek ruhatárában található daraboknál sokkal (vagy inkább nagyon sokkal) kihívóbb holmikban fotózták le. Tavaly például egy teljesen átlátszó felsőben mutatkozott a Chanel divatshow-ján. Na jó, nem volt udvariatlan, és nem mutatott többet magából a még elfogadhatónál (felsője mellrészénél volt azért némi takarás), másfelől pedig kabátkájával és imádnivaló kutyusával, Leóval is eltakarta a melleit.

Sokak szerint a 25 éves modell túl vékony, mások viszont úgy látják, hogy jó úton jár, hiszen az egészsége megőrzése egyre fontosabb számára. Megint mások korábban azt kérdezték magukban, hogy hol van már az a lány, aki korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Victoria’s Secret egyik korábbi divatbemutatója előtt gyorséttermi kosztot ebédelt és pizzát vacsorázott – ez a rajongók szemében nehezen egyeztethető össze egy modell imidzsével.

Carán manapság már tényleg az látszik, hogy tesz alakja megőrzéséért, komolyabban veszi az egészséges étrendet, és persze sportol is rendszeresen. De továbbra is laza lány maradt, aki semmit sem csinál görcsösen. Igyekszik egészségesen táplálkozni, de nem akad ki, ha épp nem úgy alakulnak a dolgok.

„Ha több lehetőségem van, a kevesebb kalóriatartalmú ételt választom, például csokis keksz helyett gyümölcsszeleteket, sült krumpli helyett pedig salátát eszem” – árulta el egy interjúban Karl Lagerfeld egyik első számú múzsája.

És bár elfoglaltságai mellett a sportra nincs mindennap ideje, azért arra ügyel, hogy a mozgást az élete részévé tegye. Erre azt mondja, elsősorban azért van szüksége, hogy mindig ilyen fitt és energikus maradhasson, illetve, hogy hatékonyan felvegye a küzdelmet az életmódjával járó stresszel.

Cara egyik kedvenc mozgásformája a kick-box, ami egész testét átmozgatja, és abban is segít neki, hogy leadja rengeteg energiáját. Úgy érzi, ezt a dobolás és az éneklés is segít neki elérni – a zenét annyira szereti, hogy saját lemezcég alapításán is elgondolkodott már, de emellett jelenleg főképp modellként és színésznőként tudja magát elképzelni. Hajrá, Cara!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X