Főoldal > AKTUÁLIS > Sofia Vergara egy óriási kakit ölelgetett

Sofia Vergara egy óriási kakit ölelgetett

filmkakiSofia Vergaraszépségszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő akkor is ellenállhatatlan, ha egy óriási plüss kakit ölelget.

Nem mindennapi meglepetésben volt részük azoknak, akik részt vehettek az Emoji-film New York Institute Of Technology-ban rendezett, különleges bemutatóján: a rendezvényre nem kisebb sztár jött el, mint Sofia Vergara, aki a produkcióban Flamencának kölcsönzi a hangját. És ha már ott volt, gyorsan pózolt is a fotósoknak – többek közt egy hatalmas Poop figurával is.

Sofia még egy gigantikus plüss kakit ölelgetve is gyönyörű, ellenállhatatlan, és persze nagyon csinos. Edzője, Jennifer Yates szerint megvannak a maga trükkjei arra, hogyan őrizze meg alakját: fontos számára, hogy hogy nyomás nélkül sportoljon, illetve, hogy mindig változatos gyakorlatsort csinálhasson végig. Mert ha unalmas a mozgás, akkor a kitartásának hamarabb búcsút mondhat.

A híresség a „take it easy” alapelv és a változatosság mellett az élvezetességet is fontosnak tartja a sportban, ezért egyik kedvenc mozgásformája a tánc. Ennek köszönhetően egész testét és a lelkét is karban tartja. „Imádok latin zenére táncolni: van egy tánctanárom, aki heti háromszor egy órát táncol velem” – nyilatkozta korábban egy külföldi magazinnak.

Személyi edzője azt is elmondta, hogy a színésznő hetente 4-5 alkalommal sportol, a többi napon pihenteti az izmait. Amikor edzésre kerül a sor, akkor sem az edzőtermi gyakorlatokat választja, inkább sétál egy nagyot, majd célzottan formálja egyes testrészeit – például a fenekét.

Sofia hetente legalább kétszer végez fenékformáló gyakorlatokat, amik közt a guggolás, kitörés és a pókember kitörés is megtalálható. Ez utóbbi akár az ismert képregényhősről kapta a nevét, akár nem, szerintünk fenék- és lábformáló gyakorlatként is igen hatásos. Így csinálhatod meg te is otthon: fekvőtámasz helyzetből lépj előre az egyik lábaddal a támaszkodó kéz mellé, majd vissza fekvőtámaszba, és ismételd meg a másik lábaddal is.

Visszatérve a Modern család színésznőjére: diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség és a tudatos tervezés, például nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már majdnem 20 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok. Úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.

Sofia elégedettségének és dögös kisugárzásának valószínűleg az az oka, hogy ma már elégedett a testével. 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, de ma már nem vágyakozik a szike, sem pedig a botox után.

„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanák nekem, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta a humoráért is kedvelt színésznő.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X