Főoldal > AKTUÁLIS > Különös fotón pucsít Penelope Cruz

Különös fotón pucsít Penelope Cruz

filmfotópenelope cruzszépségszínésznősztár
0

Írta:

Furcsa felvétel készült a spanyol színésznőről…

A színészeknek és színésznőknek nehéz dolguk van, amikor egy-egy filmfesztivál idején szeretnének egy kicsit kitűnni a sok csinos és bájosan mosolygó filmsztár közül. De ha valaki olyan tapasztalt, mint Penelope Cruz, akkor az jól tudja: elég egy remekül megválasztott póz vagy mozdulat, és máris a fél világ róla fog beszélni.

A 43 éves színésznő a Loving Pablo című spanyol dráma bemutatójára érkezett a Velencei Filmfesztiválra, de mégsem vörös szőnyeges megjelenése miatt kaptuk fel a fejünket, hanem arra, milyen különös pózban mutatta meg a világnak a premierre választott Versace ruhát. Nézd csak meg, hogyan görnyedt le benne a padlóra – hátul egy kicsit szét is nyílt a ruha a nagy pózolás közepette!

A különös képet Bruno Mars slágerét idézve „Versace on the Floor” hashtaggel osztotta meg Instagramon, ahol mostanáig több mint 126 ezer szivecskét és majdnem ezer kommentet kapott.

A világsztár szerintünk bármit viselhet, szinte minden jól áll neki, mert hogy negyvenes éveiben járva is nagyon csinos. Elmondása szerint gyerekei születése után a szoptatásnak köszönhetően nyerte vissza olyan hamar az alakját. „13 hónapos koráig szoptattam a fiamat, és a lányomat is így táplálom. De amikor eljön a nap, hogy abba kellene hagyni, elég nehéz… a szoptatás függőséget tud okozni” – fejtette ki nézeteit egy régebben készült interjúban.

És való igaz, hogy akik egyébként anyatejjel táplálják kisbabájukat, gyakran gyorsabban és látványosabban fogynak le a szülés után, mint azok a nők, akik nem így tesznek. A szoptatással ugyanis 200-500 kalóriát égethet el a kismama, amit azért a nap folyamán nem nehéz pótolni.

A szoptatás mellett a spanyol színésznőnek kedvenc mozgásformája, a tánc is segítségére volt abban, hogy a 2013 júliusában született Luna cseperedésével egyenes arányban nyerje vissza a vonalait. „Szeretem a balettet, de az edzőtermeket elég hamar megunom. Ez talán azért lehet, mert a táncot már hamarabb megszerettem, és hozzászoktam ahhoz a fegyelemhez, amit ez megkövetel. A balett kemény, de szerintem szórakoztató mozgásforma is egyben” – vélekedett korábban.

Az Oscar-díjas színésznő a Pilatest, a sétát, a kocogást, az úszást és a jógát is nagyon szereti. Emellett azt vallja, hogy a házimunka is remek kalóriaégetés lehet. Ezzel kapcsolatban furcsa emlékeket őriz a gyerekkorából: „minden vasárnap takarítottunk, mindig zene szólt, és táncoltunk, néha meztelenül – nem voltunk hippik, inkább csak szabadok” – mondta.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár imádja a spanyol konyhát, ezért a mediterrán diéta szerint étkezik. „Mindig jóllakom, de arra figyelek, hogy egészséges hozzávalókból készült ételek kerüljenek a tányéromra. Olykor persze belefér egy kis gyorséttermi koszt is, mondjuk hetente vagy kéthetente egyszer” – tette hozzá.

Egészségtelenebb kedvencei helyett igyekszik egészségesebb alternatívákat választani, így például gyakran eszik barna rizst és mangót. Utóbbi biztosan szép emlékeket idéz számára azokból az évekből, amikor testvérével, Monicával a Mangónak terveztek ruhákat.

Ezen kívül az elmúlt évek során Penelope megtanulta, hogy jobban kell figyelnie az egészségére, mint például húszas évei elején tette. Nemrég állítólag letette a cigarettát, több vizet iszik, és arra törekszik, hogy mindig eleget aludjon. Ez most két kisgyerek mellett nem egyszerű számára, de mindig ott próbál egy kicsit pihenni, lazítani, ahol csak tud.

Fotó: Daily Mail, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X