Főoldal > AKTUÁLIS > 15. Hegyvidék Fitparádé a MOM Sport-ban

15. Hegyvidék Fitparádé a MOM Sport-ban

fitneszFitparádéMOM Sportsport
0

Írta:

A Fitparádé két napos, nemzetközi multisport fesztivál, amelyet immáron 15 éve nagy sikerrel rendeznek meg október második hétvégéjén a XII. kerületi MOM Sport-ban.

A Fitparádé Debrecenből indult, majd 10 éve a Fitparádéval nyitotta meg kapuit a MOM Sport. Az esemény rangját bizonyítja az is, hogy ma is a világ legjobb versenyzői érkeznek ide megmérettetni magukat több sportágban is.

Az edzőtermi-, erő- és ügyességi sportokra épül a Fitparádé koncepciója. 2005-ben nyitottak a tömegsportok irányába, prevenciós célzattal, a fiataloktól az idősekig minden korosztálynak mutatva alternatívát az egészséges életmód felé. Évről-évre növekszik a versenyek, versenyzők és a látogatók száma, hiszen a szervezők szem előtt tartják a látogatók igényeit, érdeklődését és a legújabb trendeket, amelyeknek létrehozásában a rendezvény maga is élen jár.

A 2 napos multisport fesztivál keretében show-elemekkel, egészséges életmódra épülő kiállítással és gyerek versenyekkel (úszóbajnokság, vízilabda torna, kéttusa kupa), valamint programokkal színesítik a sportversenyek és bemutatók széles skáláját. Több sportági szövetség rangos magyar és nemzetközi bajnokságait (pld. szkander, erőemelés, fekvenyomás, sambo küzdősport, crosstraining) foglalja magába a Fitparádé, ahol nemzetközi- és hazai sportikonok népszerűsítik az erő-, esztétikai-, állóképességi és ügyességi sportokat. Azoknak, akik csak szemlélődni vágynak tánc- és küzdősport bemutatókkal színesítik a programokat a szervezők.  

Vasárnap a kertben gyerek zónájában arcfestéssel, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal, lufi hajtogató bohóccal várják a családosokat. A XII. kerületieknek vasárnap 2 órán keresztül biztosítanak ingyenes úszást a szervezők. A rendezvény szombati napja koncepcionálisan az erő ünnepe, míg a vasárnap a szépségé. A Fitparádénak otthont adó MOM Sport a beltéri, a kültéri és a vizes sportok számára egyaránt helyszínként tud szolgálni és ezzel a világon egyedülálló a programkínálat.

A sportrendezvényhez kapcsolódó Fitexpo kiállítói között megtalálhatók a fitness-, wellnes és beauty ipar minőségi szolgáltatói, média szereplői, melyek kóstolókkal, ajándékokkal vonzzák a látogatókat. A rendezvény legújabb, nagy sikernek örvendő programjának ígérkezik a Fitparádé Semi Pro Invitational, amelynek keretében szombaton a legizmosabb férfi testépítő, még vasárnap a leggyönyörűbb női fitnesz modellek mérettetnek meg a nemzetközi mértékkel mérve is jelentős kiemelt díjazású versenyeken, amelyek abszolút győztesei a Fitparádé győzelmet követően világbajnokok lettek. Sztárvendégek: Timea Majorova és Balogh Robin  profi fitness ikonok.

A Fitparádé 2017-ben elnyerte Rendezvény-Esemény kategóriában a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt Díját, 2016-ban és 2015-ben pedig Márkaépítés kategóriában Országos KKV Marketing Gyémánt Díjat kapott. A multisport fesztivál rendezője Buranits Ildikó, akit korábban az év sport promóterének választottak.

Részletes programinformáció: www.fitparade.hu; www.facebook.com/MomSport

Fotó: Szilveszter Zoltán, George Kontaxis, Németh Eszter


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X