Főoldal > AKTUÁLIS > Ireland Baldwin letépte magáról a nadrágot

Ireland Baldwin letépte magáról a nadrágot

Ireland Baldwinmodellszépségtestvetkőzés
0

Írta:

A modell maga posztolta ezt a rövid videót.

Mutatta már meg magát félmeztelenül és teljesen pucéran is, villantott már mellbimbót, de amit Ireland Baldwin legutóbb mutatott Instagramon, az szerintünk inkább vicces, mint szexi: Kim Basinger és Alec Baldwin 22 éves modell lánya ugyanis letépte magáról a nadrágot. Mármint úgy félig-meddig, mert annak alsó része egyben maradt.

throwback ? @ginggerbreaad

Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés, 2017. Dec 5., 15:27 PST

Nem tudjuk, miért csinálta ezt a fiatal modell – csak poénkodni akart, vagy esetleg hiányzott neki a figyelem? Egy biztos: számára természetes, hogy a rivaldafényben élje az életét. „A mamám 16 évesen kezdett modellkedni, majd színésznő lett. Számomra is természetes volt, hogy a kamerák előtt a helyem” – nyilatkozta korábban.

Ireland gyakran szembesül azzal a véleménnyel, hogy neki könnyű, hiszen híres szülei biztosan megfelelő hátszelet jelentenek számára Hollywoodban, és segítik őt álmai elérésében. Szerinte viszont ez nem a teljes igazság: családja támogatja, de ő úgy érzi, mindenért meg kell dolgoznia – néha talán keményebben is, mint egy ismeretlen tehetségnek.

A kemény munka és a tökéletességre törekvés az edzésprogramjában is megmutatkozik. Egy korábbi interjúban elárulta, hogy egy héten több mint hétszer edz, ugyanis edzésnapjain két alkalmat is beiktat. „Reggelente jógázom és táncolok, a kardiót viszont mindig estére időzítem” – árulta el.

A jóga és a tánc mellett fontos számára, hogy futással is tegyen fittségéért, emellett pedig többnyire súlyzós gyakorlatokat, lábemeléseket és hasizom-erősítő feladatokat végez. És mivel egy-egy zsúfolt napot nem tudna éhesen végigcsinálni, hanyagolja a diétákat és a koplalást.

„Inkább rendszeresen eszem, és igyekszem egészségesen élni: sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, illetve ezek levét és sok ásványvizet iszom, de a kávéról például nem tudok lemondani” – árulta el a 21 éves modell, aki édesanyja mellett Kate Moss-t és Miranda Kerrt is példaképének tekinti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X