Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora végre felvállalta szerelmét

Rita Ora végre felvállalta szerelmét

énekesnőkapcsolatrandiRita Oraszerelemsztár
0

Írta:

Már több mint egy éve tart a románc, ezért tartotta eddig titokban. 

A legtöbb híresség nem tudja, vagy talán nem is akarja túl sokáig titokban tartani, ha új szerelme van, ám Rita Ora kivétel ez alól. Az énekesnő már több mint egy éve egy Andrew Watt nevű rockzenész párja, de eddig nem beszélt erről a kapcsolatról, illetve a közösségi médiában sem posztolt soha közös képeket. Mostanáig.

Ugyanis december elején Rita az ír ketrecharcos fenegyerekkel, Conor McGregorral szelfizgetett a Fashion Awards díjkiosztó gálán. Az eset után pedig egy Jane Park nevű lány (aki amúgy mást nagyon nem csinál, mint büszkén mutogatja plasztikázott testét, meg tévéműsorokban szerepel, mint a legfiatalabb brit lottónyertes) leribizte az énekesnőt – és akkor még finoman fogalmaztunk.

Rita pedig nem az a lány, aki ezt ennyiben hagyná, és ne vágna vissza stílusosan: ő egy fekete-fehér közös képet osztott meg Andrew-val Instagram oldalán, „tegnap este” megjegyzéssel, szivecskékkel, és persze a ki nem mondott, de nagyon is egyértelmű állásponttal: „hé, emberek, bírom Conort meg minden, de nekem ő a pasim”.

Persze a rajongók is védelmükbe vették, sőt, azok szerint sincs néhány laza szelfiben semmi extra, akik amúgy nincsenek oda az énekesnőért. De mondjuk elég sokan csodálják őt ezért, amit elért, és nem mellesleg azt is rengeteg ember ismeri el, hogy Rita fantasztikusan néz ki. Érdekes viszont, hogy ő saját bevallása szerint nincs elszállva a kinézetétől, sem az alakjától, ezért nem is kérkedne mondjuk a meztelenségével.

Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta Rita.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuper hatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.

Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Legutóbb Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X