Főoldal > AKTUÁLIS > Szőros vagy sem, Gigi Hadid szuperszexi

Szőros vagy sem, Gigi Hadid szuperszexi

alakdiétaGigi Hadidmodellszépségszupermodelltest
0

Írta:

Tényleg van hónaljszőre Gigi Hadidnak? Úgy tűnt, van, de most úgy hírlik, hogy még sincs.  

A Love magazin adventi kalendáriumában évről évre számos szexi szépség mutatja meg magát hiányos öltözetben. Idén közülük alighanem Gigi Hadidról beszélnek a legtöbbet, akiről azt olvastuk több weboldalon, hogy ő is beszállt a női természetességet hirdető hölgyek táborába – konkrétan hónaljszőrt villantott.

Igen ám, de a Velvet a TMZ-re hivatkozva azt írja, hogy ez mégsem így volt. Pontosabban, hogy tényleg volt valami a 22 éves szupermodell hónaljában, de azok nem szőrszálak, hanem csak egy pulcsiról odatapadt szöszök voltak.

Hát, mi sem nagyon hisszük el, hogy a videó készítésekor senkinek sem tűnt fel a dolog, és nem tudtak szólni a sztárnak. Vagy legalább az utómunka során ne lehetett volna tenni valamit a dolog ellen, ha már ennyire nem akarták Gigit szőrösen vagy szöszösen megmutatni a nagyvilágnak… De szerintünk a modell csak örül annak, hogy most még többen beszélnek róla, és találgatják, hogy vajon mi az igazság vele és a hónaljával kapcsolatban.

A lényeg, hogy a videóban egyébként sportos énjét is megmutatja, mivel az idei kalendárium #StayStrong, vagyis „maradj erős’ hashtag kampánnyal fut. Giginek pedig nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is meg kellett erősödnie tinédzser évei alatt, mert hogy – bár ezt ma már alig hinnénk el – az ügynökségek eleinte nem akartak vele dolgozni.

„Folyton azt mondogatták, hogy fogyjak le, emiatt éjszakákat sírtam át. A mamám szerencsére mellettem állt, és azt mondta: ne félj, meg fogjuk találni a megfelelő embereket” – mondta. Végül nem kellett drasztikusan megváltoznia a sikerért, sőt, elárulta, hogy kedvenc ételéről, a hamburgerről sem mondott le. Ugyanakkor tisztában van azzal, mennyire fontos dolog a mértéktartás, és bármennyire szeretne is, minden nap azért tényleg nem ehet hamburgert.

„Ehetek egészségesen, edzhetek minden nap, és egy-egy divatbemutató előtt tökéletesíthetem a testem olyanra, amilyennek ilyen alkalmakon lennie kell, de nem vagyok hajlandó egészségtelen szélsőségekre – erősítette meg egy interjúban, hozzátéve, hogy ha két egészségtelenebb megoldás közül kell választania, akkor is a kevésbé egészségtelent választja – ha én döntök, hogy egy tíznapos diétát tartok-e, vagy félévig csak salátán élek, akkor az előbbit fogom választani”.

Azzal szintén tisztában van, hogy a rendszeres mozgás is nagyon fontos szerepet kap vékony alakja megőrzésében. Gigi egyik kedvenc sportja a box, ha pedig mondjuk egy Victoria’s Secret divatshow előtt még egy kicsit tökéletesítene az alakján, akkor egy saját módszert is alkalmaz.

„Az egész nagyon egyszerű volt: kitettem egy post it-et a konyhámba, és valahányszor elsétáltam előtte, 15 guggolást kellett megcsinálnom. Ez egy jó trükk, mert folyton emlékeztet arra, hogy az embernek egységben kell lennie saját magával. Tudtam, hogy senki sem figyel, és hogy csak magam miatt kell ezt csinálnom” – foglalta össze kissé filozofikus vizekre evezve a szupermodell.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X