Főoldal > AKTUÁLIS > Michelle Williamst eljegyezték?

Michelle Williamst eljegyezték?

eljegyzésmenyasszonyMichelle Williamsmozgásszépségszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Vajon tényleg menyasszony lett a színésznő?

A fekete dress code-os Golden Globe gálán számos szép és csinos színésznőre felfigyeltünk. Köztük volt Michelle Williams is, és nemcsak azért, mert csodásan nézett ki, hanem, mert a 37 éves sztár egy csodaszép gyűrűt villantott meg a kamerák előtt. Vajon eljegyezte őt üzletember kedvese, Andrew Youmans, akivel júliusban Rómában kapták őt lencsevégre? A pár akkor nagyon boldognak tűnt, csókot is váltottak, amit egy fotós meg is örökített.

De hogy kettejük kapcsolata már annyira komoly-e, hogy a férfi feltette a nagy kérdést… hát, ezt Michelle-t ismerve nem fogjuk egyhamar megtudni. A színésznő ugyanis azon hollywoodi hírességek közé tartozik, akik ritkán beszélnek magánéletükről. A sztár barátai viszont egy kicsit közlékenyebbek voltak: elmondásuk szerint Michelle végre boldog, kiegyensúlyozott, és megtalálta azt a belső békét, amit éveken át keresett.

Mi is ezt látjuk rajta, na és persze azt sem lehet nem észrevenni, hogy továbbra is jó formában van. De emlékszel, amikor a Blue Valentine című mozi Cindy-jének megformálása miatt 7 kilót szedett fel? Akkor sem volt épp csúnya, csak valamivel teltebb lett az alakja. De ő remekül érezte magát a bőrében, olyannyira, hogy egy híres nemzetközi divatmagazin felkérését is elfogadta egy fotózásra, amivel nemcsak az újság és a filmes szakemberek elismerését vívta ki, hanem számos rajongóét is.

Michelle később Marilyn Monroe-t is megformálhatta az Egy hét Marilynnel című filmben, de ez alkalommal nem kellett híznia. Inkább azt a megoldást választották, hogy egy-egy helyen legyen kipárnázva – szó szerint, ugyanis a popsija nem volt kellőképpen kerek, ezért oda némi „pótlást”, fenékpárnát tettek.

A 163 cm magas színésznő nem a vékonyság megszállottja tehát, nem is emiatt ügyel a kiegyensúlyozott táplálkozásra és a rendszeres mozgásra. Hanem azért, mert kislányának, Matildának szeretne jó példát mutatni, illetve szeretne sokáig egészséges maradni.

Korábban elmondta, életében hatalmas változást hozott a jóga megismerése. „Ez semmi máshoz nem hasonlítható megnyugvást ad nekem” – mondta, majd hozzátette: a jógának köszönheti, hogy jobb emberként és jobb anyaként tud viszonyulni a világhoz, valamint a tragikus sorsú Heath Ledgertől született kislányához, Matildához is.

A jóga szeretete vezette rá a négyszeres Oscar-jelölt sztárt arra, hogy segítenie kell a többi egyedülálló anyukának is a jóga felfedezésében. „Belegondoltam abba, milyen sok pénzbe kerülhet bébiszittert fogadni, ha egy, a gyermekét egyedül nevelő nő el akar jutni jógázni” – mondta.

Majd hozzátette: a néhány éve elindított „Yoga For Single Moms Project” lényegében azon az ötleten alapszik, hogy az anyukák elhozhatják a kicsiket a jógastúdióba, ahol az órák alatt gyermekfelügyeletet biztosítanak nekik. Ráadásul itt semmiért sem kell fizetniük.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X