Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora teljesen pucér

Rita Ora teljesen pucér

alakénekesnőmeztelenségRita Orasztártest
0

Írta:

Meztelen képeket osztott meg magáról az énekesnő.

Rita Ora még nem unja a meztelenkedést, és számunkra nagyon úgy tűnik, hogy rajongóinak többsége sem. Mert hogy, miután az énekesnő vasárnap megosztott magáról négy pucér fotót Instagramon, a rajongói reakciók sem maradtak el: a világsztár a Maldív-szigeteken készült szexi képekre 634 ezer szivecskét és több mint ötezer kommentet kapott.

Persze vannak, akik szerint ez a magamutogatás öncélú, és egyre unalmasabb. Mások úgy vélik, jobb lenne, ha Rita végre a zenéjével hívná fel magára a figyelmet, nem pedig a meztelenkedéssel. Megint mások viszont úgy gondolják, nincs a vetkőzéssel semmi baj – főleg akkor, ha valaki ilyen csinos, mint Rita Ora.

A 27 éves énekesnő korábban már elmondta: nem azért mutat olykor többet magából, mert kérkedni szeretne a kinézetével. Épp ellenkezőleg: saját bevallása szerint nincs elszállva magától. Akkor is elég szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el.

Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta Rita.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

A hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Korábban Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes az énekesnő. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X