Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora vörös melltartóban domborít

Rita Ora vörös melltartóban domborít

alakénekesnőmelltartóRita Orasztártest
0

Írta:

Instagramon osztotta meg magáról ezt a szexi fotót.

Rita Ora ismét bebizonyította, hogy nem szégyellős, és szívesen mutat kicsit többet is magából, ha a helyzet úgy kívánja. A 27 éves énekesnő Instagramon osztott meg magáról egy szexi fotót, amelyen egy vörös Tezenis melltartóban pózol (ő a márka egyik reklámarca – a szerk.), és a képhez írt megjegyzés szerint nem akarja, hogy az ünnepi időszak véget érjen.

Hát, biztosan nincs ezzel egyedül, de a rajongókat nem is ez érdekelte: a fotóért sokan teljesen odáig voltak. Mások szerint viszont már picit unalmas ez az örökös vetkőzés, megint mások pedig azt mondják, így nehezen lehet majd komolyan venni az énekesnőt, inkább a zenéjére kellene koncentrálnia.

Ha azt gondolnád, hogy Ritának picit fejébe szállt a hírnév, na meg, hogy fiatal, szép és szexi, tévedsz: ő azt állítja, nincs elszállva a kinézetétől, sem az alakjától, ezért nem is kérkedne mondjuk a meztelenségével. Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett önmagával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el.

Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta Rita.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

Azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuper hatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.

Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Korábban Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes az énekesnő. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkáni konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X