Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora túl sokat mutatott magából?

Rita Ora túl sokat mutatott magából?

alakénekesnőRita Oraszépségsztártest
0

Írta:

Egyesek szerint szexi volt, mások szerint közönséges.

Rita Oráról mindannyian tudjuk, hogy szereti az extrémebb ruhákat, illetve attól sem riad vissza, hogy olykor többet mutasson magából. Ezt tette a Grammy-díjkiosztó gálán is, ahol egy merészen felskiccelt, deréktól felfelé sem valami visszafogott fekete estélyiben jelent meg.

Egyesek szerint a ruha bátor és szexi választás volt, és a 27 éves énekesnő irtó dögösen festett benne, mások viszont úgy gondolják, inkább volt közönséges és magamutogató – azzal együtt, hogy egyébként semmi 18-as karikásat nem villantott meg.

És bár Rita szereti merészebb holmikban megmutatni a testét – vannak, akik szerint ez már unalmas is, annyiszor csinálta és csinálja –, saját bevallása szerint ezt nem azért teszi, mert el lenne szállva a kinézetétől vagy az alakjától. Ezért nem is kérkedne mondjuk a meztelenségével.

Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el.

Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta Rita.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

Rita Ora

A hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Korábban Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes az énekesnő. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X