Főoldal > AKTUÁLIS > Sandra Bullock ragyogott az Oscar-gálán

Sandra Bullock ragyogott az Oscar-gálán

díjátadó gálaHollywoodoscar-díjSandra Bullockszínésznősztárvilágsztár
0

Írta:

Nemcsak a ruhája ragyogott, hanem a színésznő is – egyesek szerint részben azért, mert nemrég titokban férjhez ment.

Az elmúlt években megszoktuk már, hogy nem feltétlenül a hamvas hírességek a legszebbek, legcsinosabbak a különböző rendezvényeken. Ha a vasárnap megrendezett, 90. Oscar-gálára gondolunk, és végignézzük a legjobban öltözött sztárokról készült fotóösszeállításokat, akkor is láthatjuk, hogy ezekre a „listákra” több negyvenes, ötvenes híresség is felkerült.

Például Sandra Bullock, aki szerintünk a gála egyik legtündöklőbb szépsége volt fekete-arany Louis Vuitton estélyijében.

Egyesek szerint a ragyogás nemcsak a meseszép és méregdrága ruhának volt köszönhető, hanem annak is, hogy a 2010-ben A szív bajnokaiban nyújtott alakításáért Oscarral jutalmazott Sandra nemrég titokban hozzáment kedveséhez, Bryan Randallhoz. Ezt cikkünk születésének pillanatáig egyikük sem erősítette meg, de szerintünk sokatmondó, hogy a minap séta közben lefotózott férfi karikagyűrűt is viselt.

Akár volt esküvő, akár nem, az szerintünk tény, hogy a színésznő évek óta boldog a párjával (korábbi viszontagságai után végre meg is érdemli ezt), és ez is hozzájárul ahhoz a kiegyensúlyozottsághoz, amit azonnal láthatunk rajta.

Aki kiegyensúlyozott, annak pedig kisebb eséllyel lesznek súlyproblémái. Sandrának sincsenek – csinos alakján minden jól áll. A sok teendő közepette is odafigyel magára, sok sporttal és a Zóna diétával tartja magát formában. Ez 40 százalék szénhidrát, 30 százaléknyi protein és ugyanennyi “jó” zsír, amit gyümölcsök, sok zöldség, lencse, bab, teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztásából nyerünk.

“Naponta hatszor eszem, ami rendben tartja a vércukorszintemet” – nyilatkozta korábban a sztár. Majd hozzátette: büszke arra, hogy számos kolléganőjétől eltérően ő nem fogyókúrázik, és étkezési zavarai sincsenek – ezek nélkül tudja elérni, hogy alakja sportos és vékony marad.

“Ínyenc vagyok, számomra a koplalás és az önsanyargatás szóba sem jöhetnek” – mondta. Majd azt is elárulta, mit eszik a legegészségesebb napjain. “Általában párolt zöldségeket és barna rizst fogyasztok, vagy grillcsirkét spenóttal” – sorolta.

A világsztár nem titkolja, hogy vannak olyan finom falatok, melyeknek sosem tud ellenállni, a mértéktartásra viszont mindig odafigyel. „Imádom a mézeskalácsot, mert illata a nürnbergi gyermekéveimre emlékeztet. Még ma is érzem a mogyoró, a mandula és a citrom ízét a számban” – emlékezett vissza a sztár.

Az édes élvezetekről pedig nem is kell lemondania, hiszen eléggé aktív életet él, így a bevitt pluszkalóriákat mindig gyorsan lemozogja. “Rendszeresen járok kick-boxra, plyometrics edzésekre, emellett sokat bringázom és futok – mondta. Majd hozzátette – számomra nincs jobb edzés, mint a futás. Ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, és csak azt érzem, hogy minden rendben van.”

Sandra és az örök fiatalság titka

Sokak szerint a színésznő rendszeres botox kezelésekkel éri el, hogy arca ráncmentes, ő viszont egész másra esküszik. „Az akupunktúra csodákra képes! Ezzel nemcsak a felgyülemlett feszültséget vezetem le, hanem arcfiatalításra és súlycsökkentésre is kiváló” – árulta el egy korábbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X