Főoldal > AKTUÁLIS > Sharon Stone hatalmasat esett

Sharon Stone hatalmasat esett

balesetHollywoodSharon Stoneszínésznősztárvilágsztár
0

Írta:

Vajon az egyenetlen járda, vagy a színésznő 15 centis magassarkúja lehetett a ludas a dologban?

Míg nálunk sokan a kátyús utakra panaszkodnak, Los Angelesben a járdák miatt elégedetlenek a gyalogosok: az utcák egyenetlen járófelületei miatt gyakoriak a balesetek. Emiatt járhatott rosszul egyik nap Sharon Stone is, aki barátaival tartott épp ebédelni Beverly Hillsben, amikor elesett.

Az 59 éves színésznő hatalmasat zakózott, elejtette a pénztárcáját is, amiből kiszóródtak a hitelkártyái, és drága napszemüvege is majdnem lerepült.

Mások szerint viszont nem a járda miatt történt a baleset, hanem azért, mert a világsztár túl magas sarkakon indult útnak aznap: 15 centis tűsarkúban tipegett, és hát a dolognak tényleg rossz vége lett. Szerencsére viszont nem történt nagyobb baj: Sharont felsegítették a barátai, ő pedig feltartott hüvelykujjával jelezte a közelben kattogtató fotósoknak, hogy jól van.

Ez egyébként tágabb értelemben véve is igaz lehet, de persze mint mindenkinek, neki is voltak mélypontjai – ezekről egy korábbi interjúban is beszélt. „A negyvenes éveimben történt, hogy bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és megfogadtam, hogy addig maradok, amíg el nem fogadom magam. Azt, ahogyan kinézek, itt és most” – árulta el.

„Néztem az arcom a nagyítós tükörben, néztem a testem, és sírtam, csak sírtam. Aztán egyszer csak azt mondtam magamnak: rendben, megöregszel, de hogyan akarod csinálni?” – emlékezett vissza a milliók által csodált világsztár.

Azóta Sharon különösen ügyel az egészségére, a helyes étkezésre – magas protein- és alacsony szénhidrát-tartalmú étrendjét hosszú ideje követi –, és a sok mozgásra. Rendszeresen jógázik, nyújtógyakorlatokat végez, sokat sétál és táncol.

„Arra gondoltam, úgy szeretnék megöregedni, mint egy táncos. Azóta is, minden alkalommal, amikor sportolok, mindig mást csinálok, attól függően, hogy éppen melyik területet kell egy kicsit jobban átmozgatnom” – árulta el.

Ami pedig a lemondásokat illeti, Sharon arról is őszintén beszélt, hogy régen nehezen mondott nemet egy-egy pohár borra, mert nagyon szerette, de most már egyáltalán nem él egykori kedvencével. „Szerintem nekünk, nőknek egy bizonyos kor felett jobb, ha nem iszunk alkoholt, mert nagyon felfújódhat tőle az arcunk és a testünk középső szakasza” – vélekedett.

Ami Sharon kedvenceit illeti, a sztár régóta kerüli a magas glikémiás indexű ételeket, például a fehér kenyér, a fehér lisztből készült tészták vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és egy kis csokoládé is megengedett számára – persze csak mértékkel.

Emellett fontosnak tartja a folyadékpótlást is, ezért sok szénsavmentes ásványvizet iszik. Lelki egészsége és mindennapi aktivitása szempontjából pedig elengedhetetlennek tartja a fiaival töltött időt – elmondása szerint a kissrácoknak köszönhetően még jó ideig nem fog berozsdásodni.


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X