Főoldal > AKTUÁLIS > Sharon Stone mélyen dekoltált fürdőruhában strandolt

Sharon Stone mélyen dekoltált fürdőruhában strandolt

alakbikinifürdőruhaSharon Stoneszínésznősztártest
0

Írta:

Hihetetlen, hogy márciusban 60 éves lesz!

Alig több mint egy évvel ezelőtt írtunk arról, hogy Sharon Stone milyen szexi bikinifelsőben és sortban – akkor A Little Something For Your Birthday című filmjét forgatja Zuma Beachen –, és bizony 2017-re sem sokat romlott a helyzet: most Miami partjainál lubickolt ebben az igencsak mélyen dekoltált, fekete egyrészes fürdőruhában.

Az Elemi ösztön színésznője még manapság is olyan jól néz ki, hogy bizony megfordulnak utána a férfiak, és ezzel elégedett is lehet, de azt mondja, ő két lábbal a földön áll, és nem szállt el sem magától, sem pedig a hollywoodi sztár státuszától.

Ehhez valószínűleg az is hozzájárult, hogy voltak nehéz időszakai: a kilencvenes években kapott egy stroke-ot, és elég hosszadalmas gyógyulási folyamat várt rá. Két évig tartott, mire újra megtanult járni és beszélni. „Most más a testalkatom, más dolgokat szeretek, sőt, még az ételallergiáim is mások” – mondta egy interjúban.

Korábban lelki mélypontjairól is őszintén mesélt egy újságírónak. „A negyvenes éveimben történt, hogy bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és megfogadtam, hogy addig maradok, amíg el nem fogadom magam. Azt, ahogyan kinézek, itt és most” – árulta el.

„Néztem az arcom a nagyítós tükörben, néztem a testem, és sírtam, csak sírtam. Aztán egyszer csak azt mondtam magamnak: rendben, megöregszel, de hogyan akarod csinálni?” – emlékezett vissza a milliók által csodált világsztár.

Azóta Sharon különösen ügyel az egészségére, a helyes étkezésre – magas protein- és alacsony szénhidrát-tartalmú étrendjét hosszú ideje követi –, és a sok mozgásra. Rendszeresen jógázik, nyújtógyakorlatokat végez, sokat sétál és táncol.

„Arra gondoltam, úgy szeretnék megöregedni, mint egy táncos. Azóta is, minden alkalommal, amikor sportolok, mindig mást csinálok, attól függően, hogy éppen melyik területet kell egy kicsit jobban átmozgatnom” – árulta el.

Ami pedig a lemondásokat illeti, Sharon arról is őszintén beszélt, hogy régen nehezen mondott nemet egy-egy pohár borra, mert nagyon szerette, de most már egyáltalán nem él egykori kedvencével. „Szerintem nekünk, nőknek egy bizonyos kor felett jobb, ha nem iszunk alkoholt, mert nagyon felfújódhat tőle az arcunk és a testünk középső szakasza” – vélekedett.

Ami Sharon kedvenceit illeti, a sztár régóta kerüli a magas glikémiás indexű ételeket, például a fehér kenyér, a fehér lisztből készült tészták vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és egy kis csokoládé is megengedett számára – persze csak mértékkel

Emellett fontosnak tartja a folyadékpótlást is, ezért sok szénsavmentes ásványvizet iszik. Lelki egészsége és mindennapi aktivitása szempontjából pedig elengedhetetlennek tartja a fiaival töltött időt – elmondása szerint a kissrácoknak köszönhetően még jó ideig nem fog berozsdásodni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X