Főoldal > AKTUÁLIS > Demi Lovato megtörte a csendet túladagolása után

Demi Lovato megtörte a csendet túladagolása után

Demi Lovatodrogénekesnőkülföldi sztárrehabsztár
0

Írta:

A kórházból rehabra megy, Instagramon ezt a levelet tette közzé.

Demi Lovato hat évig „tiszta” volt, majd jöttek a nyugtalanító hírek, melyek szerint ismét keményen iszik és drogozik. Sokan elhitték, de talán többen voltak, akik nem (vagy csak nem akarták), ugyanis Demi szuper példaképnek tűnt a világ számára… aztán július 24-én eszméletlen állapotban találtak rá otthonában, és túladagolás miatt kórházba vitték. Már jobban van, közeli ismerősei szerint tisztában van azzal, hogy segítségre van szüksége, és tényleg meg is akar gyógyulni. Erre talán az az egyetlen esélye, ha végleg kiszáll a show business világából, de nem tudjuk, ezt végül meg tudja-e, meg akarja-e lépni.

Most még nem is foglalkozik ezzel, egyelőre a gyógyulására koncentrál. Az alábbi levelet Instagram oldalán tette közzé, ebben megköszöni mindenkinek a támogatást, amit az elmúlt időszakban kapott, és azt írja, tovább harcol démonai ellen.

A 25 éves híresség menedzsmentje most azon dolgozik, hogy miután kijön a rehabról, hogyan tudják majd leválasztani az énekesnőről a rá rossz hatással lévő embereket. A DailyMail úgy tudja, hogy többek közt új telefonszáma lesz, amit csak néhány, hozzá közel álló családtag és barát kap majd meg, Demit közvetlenül csak ők tudják majd elérni.

Egy dolog biztos, a világsztárnak most tényleg drasztikus lépésekre kell rászánnia magát, mert részmegoldásokkal nem fog tudni megszabadulni függőségétől. Illetve úgy sem, ha nem akarja ezt száz százalékosan.

Egy 2013-as interjúban őszintén mesélt arról is, hogyan tudott a legelképesztőbb helyzetekben is kábítószerezni. „A drogot mindenhová el tudtam rejteni. Szó szerint felcsempésztem repülőkre is, és amikor az első osztályon mindenki elaludt, ott használtam, vagy kimentem a mosdóba. Ha pedig volt velem olyan ember, aki nem drogozott, és mindig figyelt rám, akkor is megtaláltam a módját, hogy kokainhoz jussak” – árulta el.

A döbbenetes beszélgetés során Demi beismerte, hogy remekül manipulál embereket, és a drog hatására ezt folyamatosan meg is tette. Leginkább az anyukáját, Diannát befolyásolta, aki, bár sejtette, hogy a lánya szed valamit, de eleinte nem akart ezzel szembenézni, majd saját maga előtt is letagadta a nyilvánvaló tényeket.

„A világ minden segítségét megkaphattam volna, de nem akartam. Azt hiszem, 19 évesen volt egy olyan pillanatom, amikor felismertem, hogy alkoholistaként viselkedem. Már nem arról volt szó, hogy lázadozom, közben jól érzem magam, hanem arról, hogy ebbe tönkremehetek, és ezt nem akartam. Tudtam, hogy össze kell szednem magam” – mondta.

Étkezési zavarairól is őszintén beszélt: 8-9 éves korában kezdődtek a bajok, először túlevéssel, majd koplalással. „Eleinte, ha sütit sütöttem, megettem egy egész tepsivel. Majd innen eljutottam odáig, hogy utáltam a testem, és koplalni kezdtem. Éheztettem magam, vívtam a magam harcait, míg el nem jutottam arra a pontra, hogy vagy leállok ezzel, vagy meg fogok halni” – mondta korábban Demi Lovato.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X